Villa Te Koop Midden In Het Natuurschoon Van Massa | Lionard 

Villa te koop midden in het natuurschoon van Massa

full screen
56 foto
Landgoed te koop op een mooie locatie boven op een hoge heuvel niet ver van het centrum van het stadje Aulla.
Het vastgoed bevindt zich vlak bij de grens van Ligurië, dus op een gunstige locatie om in korte tijd de fantastische badplaatsen aan de Middellandse Zee te bereiken die overal ter wereld bekend zijn en door Unesco als werelderfgoed zijn gekwalificeerd, zoals Cinque Terre en Porto Venere.
Het vastgoed bestaat uit diverse panden die verspreid op het uitgestrekte eigen terrein van meer dan twintig hectare staan.
De hoofdvilla met een totale woonoppervlakte van ongeveer 320 m2 is van alle comfort voorzien, tot in de puntjes afgewerkt en ingericht en bovendien uitgerust met een wellnessruimte waar een sauna en een sportruimte is.
Een dependance van 40 m2 voor het personeel, een klein clubhuis van 20 m2 en een ander gebouw van 180 m2 dat als hooischuur wordt gebruikt, completeren het vastgoed.
Bij het vastgoed dat bij Massa te koop is, hoort twintig hectare mooi beplant terrein waar tennisliefhebbers op het tennisveld een balletje kunnen slaan en waar ook een groot zwembad met een telescopisch dak is gerealiseerd.
Dit luxe vastgoed is ideaal voor natuurliefhebbers die graag in de buitenlucht in direct contact met de natuur willen leven, maar ook gesteld zijn op hun comfort en de voorzieningen van grotere steden willen benutten.
Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Massa-Carrara
Gemeente: Massa

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 560 m2
Perceeloppervlakte: ongeveer 20 hectare

Hoofdvilla
Dependance
Hooischuur
Clubhuis
Terrein
7 slaapkamers
8 badkamers
Sauna
Sportzaal
Zwembad
Tennisveld

Aulla 10 km - Massa 30 km - Carrara 44 km - Porto Venere 40 km - Cinque Terre 65 km Ref: 3782
Prijs: € 3.300.000

villa te koop bij massa

villa's te koop bij massa
landgoeden te koop massa carrara

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Massa

De stad Massa is de hoofdstad van de provincie Massa en Carrara in het noord-westen van Toscane en bevindt zich in de weelderig begroeide heuvelachtige streek tussen de Apuanen en de kust van de Middellandse Zee waar schitterende luxe villa's staan.
Massa was de hoofdstad van het Hertogdom van Massa en beleefde tussen de zestiende en zeventiende eeuw een ongekende bloeiperiode onder het bestuur van de Graven van de dynastie Cybo Malaspina.
Vandaag de dag is Massa een moderne stad, maar ook een bekende toeristische badplaats. Massa heeft een mooi stadscentrum met kerken en gebouwen uit de Renaissance.
Het klimaat is zacht, de kwaliteit van leven uitstekend, net zoals de lokale gastronomie overigens en er staan luxe villa's in elegante en rustige woonwijken op korte afstand van de Middellandse Zee.