Luxe Hotel In Een Historisch Pand Omgeving Siena | Lionard 

Luxe hotel in een historisch pand omgeving Siena

full screen
38 foto
Midden in de schitterende landelijke omgeving van Siena is dit luxueuze hotel gevestigd in een historisch pand te koop.
Deze exclusieve residentie, tegenwoordig een toeristenaccommodatie met een prachtig uitzicht over het omringende dal, was oorspronkelijk een zestiende-eeuws klooster van de orde der Clarissen en is dus cultuurhistorisch van grote waarde. 
Het complex gebouwd volgens de regel van de Franciscanen heeft geen klokkentorens, zodat er drie gelijke verdiepingen zijn met grote, symmetrisch geplaatste ramen in de in steen opgetrokken voorgevel.
Dankzij de bemoeienis van de voormalige eigenaren, belangrijke families uit Siena, heeft in de laatste jaren van de twintigste eeuw een conservatieve restauratie plaatsgevonden waarbij de fascinerende historische allure van deze luxe residentie volledig is behouden.
Het interieur bestaat uit lichte, smaakvol ingerìchte vertrekken. Een grote en ontegenzeggelijk sfeervolle lounge is samen met het restaurant het dynamische deel van het hotel. De slaapkamers van het hotel met elk een eigen badkamer zijn van alle denkbare comfort voorzien, zodat de gasten voor honderd procent kunnen genieten van een ontspannen verblijf. 
Om te relaxen is bij dit esclusieve vastgoed een mooi park van 1500 m2 met veel grote, hoge bomen; de gasten kunnen hier volop genieten van het prachtige uitzicht op de harmonieuze kleurenpracht van het landschap met de talrijke olijfbomen rondom Siena. In het park bestaat de mogelijkheid een zwembad aan te leggen, wat een belangrijke meerwaarde betekent voor dit toch al zeer esclusieve vastgoed.
Deze exclusieve, mooie residentie in een streek die beroemd is om zijn wijnen en gastronomie en waar de belangrijkste kunststeden in een mum van tijd bereikbaar zijn, is een ideale plek voor wie met volle teugen wil genieten van de vele niet te overtreffen aantrekkelijke aspecten van Toscane.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Siena

Type: esclusieve residentie - luxe hotel

Woonoppervlakte: 1000 m2
Perceeloppervlakte: 1500 m2

Hotel: begane grond 588 m2, eerste verdieping 297 m2
Restaurant aan de straatkant: 372 m2
Park: 1504 m2
Olijfgaard: 1710 m2
Afgebroken panden: 200 m2
Mogelijkheid aanleg zwembad

Saturnia 47 km - Bagno Vignoni 21 km - Vliegveld Perugia 53 km

Ref: 3056
Prijs: 2.5M tot 5M

historische residentie

luxueus hotel
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Siena

De stad Siena in hartje Toscane is een van de geliefdste steden in deze regio. Behalve het feit dat Siena wereldwijd beroemd is vanwege haar fantastische cultureelhistorisch en landschappelijk erfgoed, is ook de Palio, de middeleeuwse paardenwedstrijd op de suggestieve Piazza del Campo internationaal beroemd geworden.
In 1995 heeft Unesco het schitterende oude stadscentrum tot werelderfgoed verklaard.
Er zijn vele interessante kerkelijke en civiele gebouwen: de Dom, de kerk San Domenico, de kerk San Francesco, de Basilica dell'Osservanza, Palazzo Bargagli, Palazzo Bichi Ruspoli en nog zo veel andere historische panden.
Zowel in Siena zelf als in de naburige dorpen in Chianti staan talrijke exclusieve villa's en historische residenties. Dit zijn fantastiche locaties waar luxe, traditie en hartellijkheid hand in hand gaan. Geweldig dus voor wie op comfort gesteld is, maar ook van de rust van deze lieflijke streek wil genieten.