VILLA TE KOOP AAN HET LAGO MAGGIORE

Villa's Lago Maggiore – Lago Maggiore woningen te koop

Prijs 2.5M tot 5M
Oppervlakte800 m2
Technical Details
In het prachtige en pittoreske landschap van het Lago Maggiore steekt deze prachtige luxe villa van 800 vierkante meter er met al haar schoonheid uit.

Gebouwd in de late negentiende eeuw, bestaat dit onroerend goed uit een hoofdgebouw dat verdeeld is in drie eenheden: de villa, de loft en de gast verblijven. Gescheiden van het hoofdgebouw ligt een zwembad en een garage .

De luxe villa met exclusief uitzicht op het Lago Maggiore is verdeeld over vier grote verdiepingen met lift; de verdiepingen zijn onderling verbonden door een eikenhouten trap die op de zolder verdieping eindigt waar zich een groot atrium bevindt dat verlicht is door een dakraam.

Op de begane grond is een hal, een keuken, een grote woonkamer met eethoek en een eetkamer. De twee terrassen van 35 m² en 24 m² vinden hier hun perfecte plaats en bieden een exclusief uitzicht over het pittoreske meer. Van hieruit leidt een trap naar de kelder waar er meerdere ruimtes en toiletten zijn.

Op de eerste verdieping van de luxe villa bevinden zich een mooie slaapkamer met grote badkamer met jacuzzi, kleedkamer, en twee balkons. Op dezelfde verdieping is er ook nog een andere slaapkamer met eigen badkamer, een werkkamer en een terras van 35 m².

De twee suites op de tweede verdieping, beide met woongedeelte en privé voorzieningen, bieden een betoverend en adembenemend uitzicht op het meer

Het luxe onroerend goed dat te koop staat bevat ook een loft van 180 m² en een souterrain van 100 m². De loft is smaakvol ingericht met fijn stucwerk op de muren en is verdeeld in begane grond, mezzanine en souterrain. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met pilaren dat uitkomt op een terras dat de gehele loft omringt. De woonkamer leidt direct naar de tuin; verder is er een service ruimte en twee ruimtes die als kantoor kunnen dienst doen. Door een trap op te gaan komt men op de tussenverdieping van 70 m2 die in drie kamers verdeeld is en een heeft een badkamer met antiek bad, een aparte douche cabine en balkon. Dezelfde trap leidt vanaf de begane grond ook naar het souterrain, waar zich meerdere ruimtes bevinden.

Bij dit prachtige pand aan het Lago Maggiore behoort tenslotte ook nog een gasten verblijf, een kleine onafhankelijke duplex met terras met uitzicht op het meer. Het woongedeelte bevindt zich op de begane grond en een wenteltrap in metaal en hout leidt naar de boven open-space ruimte waar het slaapgedeelte met eigen badkamer op het terras uitkijkt.

Buiten is er een prachtig park van meer dan 5000 m2 die het gehele luxe pand omvat. In dit park past perfect de relax zone: zwembad, tuinhuisje, kleedkamer en douche vormen een exclusieve en chique zone.

Onderaan het pand is er een hout opslag (overdekt), een gebouw voor de verwarmingsinstallatie , een grote kamer van ongeveer 60 m2 (fitnessruimte of gastenverblijf) met grote ramen en eigen badkamer. Tenslotte behoort er bij de prachtige luxe villa aan het Lago Maggiore nog een garage van 160 m2 en een wasserij.

KENMERKEN

Regio: Lombardije
Plaats: Lago Maggiore
Gebied: Lago Maggiore

Type: Luxe vastgoed - luxe villa - Villa Meren
Woonoppervlakte: 800 m²
Perceeloppervlakte: 5.000 m²

Hoofd villa:
Keuken
Woonkamer met eethoek
Eetkamer
2 terrassen
Souterrain met verschillende ruimtes
2 kamers met eigen badkamer
Kleedkamer
Balkons
2 suites met woonkamer en een privé voorzieningen

Loft:
Salon
Terras
Kamer
Dienst ruimte
Mezzanine met drie kamers en een eigen badkamer
Terras
Souterrain

Gatsen verblijf:
Woongedeelte
Slaapgedeelte
Terras

Relaxruimte:
Zwembad
Gazebo
Kleedkamer

Houtschuur
Aanvullende dienst ruimtes
Schuur
Wasserij

Lombardije - Lago Maggiore: Milaan 50 km - Lugano 15 km - Comomeer 44 km - Gardameer 150 km. - Luchthaven Lugaan 15 km – Luchthaven Milaan Malpensa 40 km.