Waterfront Villa Te Koop Aan Het Comomeer | Lionard 

Waterfront villa te koop aan het Comomeer

full screen
42 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze moderne villa te koop ligt in een exclusieve waterkant positie aan het Comomeer.
Dit eengezinswoning heeft een oppervlakte van ongeveer 350m2 en heeft ook een kelder.
De woning bestaat uit een ruime hal, een eetkamer, een keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Grote ramen met uitzicht op het terras lopen langs het hele terrein, waardoor overvloedige zonneschijn in en een adembenemend uitzicht op de omgeving biedt.
In het buitengedeelte van dit land vindt u een comfortabel zwembad waar u in de zomer en de lente kunt ontspannen. Er is ook een overdekte veranda en een ligweide waar u de warme en warme dagen kunt genieten, terwijl u zachtjes door de bries van het meer wordt aangeraakt.
Op de benedenverdieping bevindt zich de bijkeuken, twee dubbele garages en twee docks (deze boerderij voor het grootste aanbod) voor liefhebbers van boten en watersporten.
Dit luxe landgoed is in een exclusieve positie en gunstige ligging, dicht bij deze wereldberoemde bezienswaardigheden en de bezienswaardigheden die door miljoenen toeristen worden bezocht.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Como
Comomeer

Binnenoppervlak: 350 m2
Extern oppervlak: -

Type: Villa

4 slaapkamers
2 badkamers
Terras
Zwembad
Lakefront
2 dubbele garages
2 dokken

Como 50 km - Bellagio 25 km - Menaggio 17 km - Lugano 45 km - Lecco 50 km

Ref: 3325
Prijs: € 1.800.000

como, menaggio, bellagio

como villa
Menaggio villa, Bellagio villa

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Comomeer

Comomeer is een natuurlijk meer in Lombardije, ontstaan ​​door grote fluviale uitgravingen en gemodelleerd door voortdurende gletsjering. Het is het derde grootste Italiaanse meer en de eerste voor de kustlijn; Het is ook beroemd om zijn omgekeerde Y-vorm.
Genoemd door romantische dichters in de 1800's, van Alessandro Manzoni naar Stendhal , van George Gordon Byron naar Franz Liszt, is het waarschijnlijk een van de meest charmante en betoverende gebieden van Italië. En als in het verleden de meren de belangrijkste attractie voor dichters waren, vandaag zijn ze een terugkerende bestemming voor de nationale en internationale jet set. Het is onmogelijk om verliefd te worden op dit gebied en het unieke klimaat en het charmante, kleurrijke en aangename geurige landschap, waardoor ook de vraag naar villa's in dit gebied steeds groter wordt.