Voorname Villa Te Koop In Lucca | Lionard 

VOORNAME VILLA TE KOOP IN LUCCA

40 foto
In belangrijke documenten uit 1750 wordt voor het eerst melding gemaakt van deze prestigieuze villa bij Lucca die nu te koop is. De bouw die omstreeks 1750 begon en tot 1781 duurde, heeft het huidige aanzien van de villa bepaald.
In de loop der eeuwen heeft de villa verschillende eigenaren gehad, die een ding gemeen hadden: ze waren alle van adellijke afkomst. Die aristocratische levensstijl is te zien aan de elegante en geraffineerde architectuur, de sublieme leefruimtes en de inrichting die volmaakt in stijl is met de status van een luxe buitenverblijf.
De imposante façade van de villa krijgt extra raffinement door een trapopgang met een dubbele brede trap; de prachtige façade verheft zich boven een mooi park van twee hectare met meer dan honderdjarige bomen, gesnoeide hagen, groene struiken en sierheesters.
In het park zijn twee zwembaden met daaromheen heerlijke ruimtes om te ontspannen, ideaal op warme zomerdagen.
Via de majestueuze trap bereikt men een royaal terras met een prachtig uitzicht op het park van de villa bij Lucca en dit terras is eveneens de entree van het luxe vastgoedobject. Op de eerste verdieping bevinden zich een keuken, een ruime eetzaal, een royale salon, een leeszaal en twee magnifieke suites met elk een eigen badkamer; voorts drie andere slaapkamers met privébadkamers.
Binnenshuis loopt een trap naar beneden naar de begane grond, waar de belangrijkste keuken met bijkeuken, een laundry en een toiletruimte zijn en naar boven naar de tweede verdieping, waar zich vier andere slaapkamers met elk een eigen badkamer bevinden.
Alle vertrekken en ruimtes van het huis zijn met gevoel voor stijl ingericht, smaakvol gemeubileerd en met kostbare en voorname details afgewerkt.
Het hele luxe vastgoedobject ademt een statige aristocratische sfeer, die de essentie van deze villa van groot prestige is.
Bij de luxe villa bevindt zich een kleine gracieuze villa, ‘Casa Rosa’. Ideaal als gastenverblijf of personeelswoning, want privacy en voldoende ruimte zijn gegarandeerd. Ook is er een antieke karakteristieke kas voor citroenplanten, de zogenoemde ‘limonaia’.

Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Lucca
Zone: Lucca

Type: exclusieve villa te koop – Toscaanse villa

Woonoppervlakte:
Villa: 2500 m2 + kleine villa van ongeveer 300 m2, in totaal 2800 m2
Perceeloppervlakte: 4.5 hectare

Villa: 
Slaapkamers: 9
Badkamers: 10
Keukens: 3
Ruime grote en kleinere salons
Dienstruimtes
Kleine villa voor gasten of personeel
Terras 
Zwembaden: 2


Toscane - Lucca: Lucca 12 km - Versilia 45 km - Forte dei Marmi 45 km - Florence 70 km - Pisa 45 km.
   
   
    

Ref: 2488
Prijs: Op aanvraag

exclusief vastgoed

toscaanse villa’s
historische residenties

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze imponerende luxe villa bevindt zich bij Lucca in Toscane, een prachtige historische stad, ook een rijke en qua ontstaan omstreden stad: volgens sommige historici was Lucca oorspronkelijk een Ligurische nederzetting, volgens andere experts een Etruskische stad. Lucca, een locatie met luxueuze villa’s en historisch waardevolle residenties, heeft talrijke interessante bezienswaardigheden: het amfitheater, het forum, Romaanse kerken en niet te vergeten de mooie stadsmuren.
Lucca, de plaats van deze schitterende villa die te koop staat, werd eerst door de Goten veroverd, later door de Byzantijnen en werd weer later een van de belangrijkste steden van het Rijk van de Longobarden. In de loop der eeuwen is de stad in handen gevallen van diverse machthebbers. 
Het staat vast dat Lucca een van de belangrijkste steden in de Middeleeuwen was en haar vroegere prestige en grandeur zijn tot op de dag van vandaag zichtbaar.