Chique Appartement Te Koop In Florence | Lionard 

CHIQUE APPARTEMENT TE KOOP IN FLORENCE

20 foto
In een historische residentie in Florence worden drie chique appartementen te koop aangeboden. Chique in letterlijke zin, vanwege de bijzondere inrichting en magnifieke locatie. De voorname residentie met drie appartementen staat aan de Lungarno, op loopafstand van het centrum van Florence, de bakermat van kunst en cultuur in Toscane.
Het vastgoed bestaat uit een grote woning verspreid over drie etages, met een totale oppervlakte van 794 m2, en uit twee kleine appartementen op de eerste etage.
De inrichting is geraffineerd en smaakvol: de vertrekken zijn gedecoreerd met prachtige frescoschilderingen en de wanden en vloeren zijn verfraaid met inlegwerk van hout en met marmer.
Het voorname pand telt drie verdiepingen: het souterrain, de begane grond en de tweede verdieping.
In het souterrain bevinden zich vijf kelders. Op de begane grond is een ruime entree, dan drie grote salons, twee badkamers en twee bergruimtes.
Op de bovengelegen verdieping met eigen entree bevinden zich drie slaapkamers, een keuken, een eetkamer, vier badkamers, een werk/studeerkamer, een garderobe en een entresol met een oppervlakte van 27 m2. Overal liggen parketvloeren en zijn er plafonds met tongewelven.
Met name de twee ruime salons op deze verdieping verdienen speciale vermelding: een salon is buitengewoon fraai met vier grote marmeren kolommen en beide salons liggen aan een terras dat uitkijkt op de Arno.
Op de eerste verdieping van dit exclusieve vastgoed zijn twee kleinere appartementen die eveneens te koop worden aangeboden. Deze mooie appartementen hebben een oppervlakte van respectievelijk 64 m2 en 33 m2. Het grootste appartement is ingedeeld in een slaapkamer, salon, kleine keuken en badkamer. Het kleinere appartement is ingedeeld in een slaapkamer, badkamer, keuken en entree.

Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence

Type: exclusieve appartementen - huizen en villa’s

Woonoppervlakte: 892 m2
Perceeloppervlakte: -

Hoofdwoning A: 794 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 6
Salons: 5
Eetkamer
Keuken

Appartement B: 64 m2
Slaapkamer
Badkamer
Salon
Keuken

Appartement C: 33 m2
Slaapkamer
Badkamer
Keuken

Overige ruimtes en technische lokalen: 17
Kelder: 64 m2
Terras: 18 m2


Toscane - Florence: Lucca 55 km - Pisa 70 km - Siena 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Monte Abetone 48 km - Montecatini Thermen 35 km - Golfclub Poggio dei Medici 30 km - Vliegveld Florence 5 km - Snelweg, afslag Florence-Noord 2 km.
 

Ref: 0210
Prijs: 5M tot 10M

toscaans landgoed

villa in florence
villa te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence

Florence, de locatie waar dit waardevolle vastgoed te koop staat, wordt universeel erkend als de kunststad van Europa met haar patrimonium kunstwerken van onschatbare waarde waardoor de stad als het ware een openluchtmuseum is.
Het kloppend hart van de historische stad is Piazza della Signoria met Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Niet ver daarvandaan staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, geflankeerd door de Klokkentoren van Giotto en daar tegenover het Baptisterum van San Giovanni met de wereldberoemde bronzen deuren.
De Arno stroomt door de stad en is voor de geschiedenis van Florence net zo belangrijk als de mensen die hier leven en geleefd hebben; de Florentijnen hebben een haat-liefde verhouding met de rivier, die in het verleden voor grote rijkdom en welvaart heeft gezorgd, maar ook voor desastreuze overstromingen.
De Ponte Vecchio is van alle bruggen over de Arno uniek in de hele wereld door de karakteristieke juwelierswinkeltjes op de brug zelf. Boven de brug loopt het Corridoio Vasariano, dat de rechteroever van de Arno met de linkeroever verbindt. Ponte Vecchio is de enige brug die ongeschonden de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd.
De linkeroever van de Arno, de zo geheten Oltrarno, is een wijk waar nog de sfeer van het Florence van weleer te vinden is met traditionele ambachtelijke werkplaatsen, waarover Vasco Pratolini en Marcello Vannucci in hun romans hebben geschreven.