Villa Te Koop Bij Forte Dei Marmi | Lionard 

VILLA TE KOOP BIJ FORTE DEI MARMI

22 foto
Deze voorname villa in Toscane (530 m2) niet ver van Forte dei Marmi staat in het intens groene landschap van Lunigiana, een streek die rijk is aan kunst, cultuur, natuurschoon en waar een zacht klimaat heerst.
In de nabijheid van mooie locaties aan zee in Ligurië, de 'Golfo dei Poeti' en 'Cinque Terre', en de witte zandstranden van Forte dei Marmi staat dit luxe vastgoed te koop, dat prachtig harmonieert met de omringende natuur. 
Het exclusieve pand met drie verdiepingen valt onmiddellijk op door de Liberty-details van de brede dubbele toegangstrap in marmer uit de Apuanen. Deze prachtige trap loopt naar de eerste verdieping met een keuken, een royale salon met een open haard, een eetkamer en een badkamer; alle vertrekken hebben plafonds gedecoreerd met frescoschilderingen en vloeren in Venetiaans terrazzo.
De tweede verdieping bestaat uit een andere keuken, vier 2 ps. slaapkamers en twee badkamers met imponerende afwerkingsdetails.
De begane grond, de entree van de villa, is ingedeeld in een grote taveerne, een laundry en twee multifunctionele vertrekken met een zoldering van antieke gewelven en daaronder het zwembad van 35 m2.
Een park van een hectare met meer dan honderd jaar oude bomen en een heerlijk geurende mediterraanse vegetatie maakt deel uit van dit historische Toscaanse vastgoed; het park gaat over in de bijbehorende drie hectare landbouwgrond.
Er bestaat de mogelijkheid om een gastenverblijf te bouwen.
Technical Details Regio: Toscane
Gemeente: Carrara
Zone: Lunigiana

Type: villa's te koop in Toscane - huizen in Forte dei Marmi

Woonoppervlakte: 530 m2
Perceeloppervlakte: 4 hectare

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Salons: 3
Eetkamer
Keukens: 2
Overige ruimtes en technische lokalen
Inpandig zwembad: 35 m2
Park met meer dan honderd jaar oude bomen: 1200 m2


Ligurië - Toscane: Lunigiana - Carrara 25 km - Pontremoli 15 km - Natuurpark van Lunigiana 1.1 km - Cinque Terre 38 km - Forte dei Marmi 37 km - Pisa 76 km - Thermen 20 km - Golfclub 11 km - Vliegveld Pisa 56 km - Tolsnelweg A12, afslag Sarzana 13 km.
Ref: 0081
Prijs: Tot 2.5M

vastgoed te koop

landgoed te koop
luxe huizen

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Carrara

De naam Lunigiana is afgeleid van de Romeinse kolonie Luni, die in 117 v. C aan de monding van de rivier de Magra is gesticht; deze kolonie was zo rijk en schitterend door al het marmer, dat de Noormannen dachten dat dit Rome was.
Tegenwoordig wordt Lunigiana geïdentificeerd met het dal van de Magra en de riviertjes die hier in samenstromen, hoewel het gebied in het verleden veel uitgestrekter was. De geschiedenis van deze streek werd in het verre verleden bepaald door een fier volk van Ligurische afkomst.
Lunigiana tussen Toscane en Ligurië met het karakteristieke landschap van allebei de regio's, is een synergie tussen de cultuur van deze twee regio's en de gastvrijheid van de inwoners.
Lunigiana is een betrekkelijk kleine streek met een rijke geschiedenis, een kaleidoscoop van licht, kleuren, beelden van een weelderig groen landschap van de uitgestrekte vlakkere stukken van de Apennijnen tot de toppen van de Apuanen.
De Francigena-route dringt stapsgewijs door in de ziel van dit land op de grens van Toscane en Ligurië, een land met wegen uit de Romeinse Oudheid, waarlangs pelgrimshospitalen en kleine parochiekerkjes stonden (en staan), die over de doorwaadbare plaatsen van de Magra waakten.
En hier in deze dalen speelde zich eeuwenlang de saga van een van de oudste en machtigste families uit het verleden af: de familie Malaspina, die gastvrij onderdak verleende aan Dante, aan talloze rondtrekkende troubadours, aan avontuurlijke zeelieden en aan uitvinders.