Landgoed Te Koop Niet Ver Van Milaan | Lionard 

Landgoed te koop niet ver van Milaan

full screen
50 foto
Dit schitterende landgoed midden in een groot landelijk gebied in de contreien van Milaan is te koop. Deze hofstede is van alle mogelijke faciliteiten voorzien en bevindt zich in een zone met veel natuurschoon.
Het vastgoed bestaat uit de hoofdvilla met een bijbehorend ruraal huis uit de zeventiende eeuw en een pand voor de wijnproductie: drie panden die door een prachtige architectuur gekenmerkt worden. De gezamenlijke woonoppervlakte is 1800 m2.
De hoofdvilla heeft vijf verdiepingen die met de inpandige lift bereikbaar zijn. De gehele begane grond is het lichte en ruime woongedeelte met ontvangstsalons, een eetzaal, een keuken en een kantoor; hier is ook een grote veranda met plaats voor veel gasten om te lunchen, te dineren en feestelijke ontvangsten te organiseren.
Op de andere verdiepingen zijn eenpersoons- en tweepersoonsslaapkamers met bijbehorende badkamers. In het souterrain is een grote recreatieruimte met een flinke biljartzaal en verschillende facilitaire vertrekken.
Tegenover de hoofdvilla staat een ander pand met woonruimte voor het personeel en wijnkelders voor het rijpen van de wijn. 
Naast de villa staat de nog steeds dienstdoende kapel met gesigneerde sculpturen en schilderijen, die het vastgoed een zekere plechtigheid verleent en het uniek maakt.
In het mooie park rondom het vastgoedcomplex is midden in het groen een schitterend zwembad aangelegd met uitzicht op de omringende heuvels.
Bij het vastgoed hoort elf hectare grond waarvan een gedeelte bestemd is voor het produceren van exquise wijnen.
De nabijheid van Milaan, de hoofdstad van Lombardije met haar interessante historie en belangrijke kerkelijke, civiele en militaire bouwwerken, is voor de locatie van dit prachtige landgoed een echte meerwaarde.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo

Woonoppervlakte: 1800 m2
Perceeloppervlakte: 11 hectare

Hoofdvilla
Wijnkelders
Kapel
Park
Zwembad
Garage

Bergamo 6 km - Brescia 60 km - Milaan 60 km - Vliegveld Orio al Serio Bergamo 12 km

Ref: 3526
Prijs: € 8.000.000

villa bergamo

villa te koop bij bergamo
villa bergamo te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Bergamo

Het landgoed dat te koop is, ligt in de omgeving van Milaan, op een werkelijk exclusieve locatie. De stad waar dit vastgoed zich bevindt, is in de oudheid ontstaan en kan zich op een belangrijke historie bogen. Het artistieke erfgoed is fenomenaal, met kerken in romaans-lombardische stijl, gebouwen uit de Gotiek, laat romeinse infrastructuren, juweeltjes van panden uit de Renaissance, middeleeuwse kerken, talrijke historische gebouwen, natuurparken, grote pleinen en monumentale stadspaleizen.
De nabijheid van Milaan, de hoofdstad van Lombardije met een interessante historie en belangrijke kerkelijke, civiele en militaire gebouwen betekent dat de locatie van het vastgoed nog aantrekkelijker is.