Villa Te Koop Aan Het Meer Van Bracciano | Lionard 

Villa te koop aan het meer van Bracciano

full screen
48 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze prachtige villa te koop is in Bracciano , en heeft een exclusief uitzicht op het meer van Bracciano.
Deze villa te koop met uitzicht op het meer ligt in een rustige woonwijk omringd door de natuur. Het meet 600 m2 in totaal en beschikt over buitengewone gevels met steenkussens afgewisseld met roze gips.
De villa heeft verschillende niveaus: op de begane grond is er een lichte woonkamer met grote ramen met uitzicht op een externe veranda. Op de begane grond zijn er ook een ruime hal, een woonkamer met open haard, een eetkamer en een studie.
Een houten trap leidt naar de bovenverdieping, waar het slaapgedeelte bestaat uit vijf slaapkamers. Deze kamers en hun houten vloeren worden verlicht door grote ramen en zijn ingericht met veel aandacht voor detail om ze warm en betoverend te maken: een droomplaats waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.
Dit is de perfecte plek om de prettige dagen die door deze regio worden aangeboden, op prijs te stellen. Het landgoed is in feite omringd door een weelderig park van 2.000 m2 en is gevestigd in een fantastisch zwembad met een ligweide waar u heerlijk kunt ontspannen op warme zomerdagen. In het buitenland zijn ook de thuisbasis van een mooie veranda waar u heerlijke maaltijden kunt maken met familie en vrienden.
Deze landgoed te koop is voltooid door een volledig uitgeruste kelder kamer.

Technical Details
Regio: Lazio
Provincie: Roma
Gemeente: Bracciano

Binnenoppervlakte: 600 m2
Buitenoppervlak: 2.000 m2

5 slaapkamers
4 badkamers
Zwembad
Tuin
Zicht op het meer

Roma 60 km - Viterbo 50 km - Ostia 50 km - Rome Fiumicino vliegveld 50 km

Ref: 3371
Prijs: € 2.400.000

villa te koop bracciano, bracciano, villa te koop rome

villa in Bracciano, Rome villa
Lake Bracciano

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Meer Bracciano

Rome is de hoofdstad van Italië, heeft een belangrijke geschiedenis en tijdloze magie; Het wordt beschouwd als de eerste megalopolis in de geschiedenis van de mens, het hart van belangrijke oude beschavingen, de hoofdstad van het Romeinse Rijk en de wieg van de Latijnse taal.
Een gevarieerd gebied met een divers natuurgebied is een van de belangrijkste kenmerken ervan, maar Rome is in de eerste plaats een eindeloze verscheidenheid aan monumenten die een grote artistieke en historische waarde hebben: het oude Colosseum, het Imperial Forum, het Pantheon, St Peter's Cathedral, en de Capitoline Hill; diverse historische gebouwen, charmante fonteinen, mooie piazzas, historische bogen, eeuwenoude bruggen en nog veel meer.
Er zijn veel modieuze straten en exclusieve wijken in Rome, droomhuisjes, elegante luxeappartementen en prachtige landgoederen van grote waarde.
U vindt deze woningen ook in de omgeving van Rom e, op de groene heuvels van Lazio of in een exclusieve ligging op de bergen, maar op een paar kilometer van Rome en alles wat deze stad kan bieden.