Villa Met Zwembad Te Koop In Roccamare | Lionard 

Villa met zwembad te koop in Roccamare

full screen
34 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
In het hart van het dennenbos van Roccamare , in een intieme omgeving vol schaduw, is er deze luxe villa te koop.
Deze villa met twee verdiepingen is in 2011 volledig gerenoveerd, is een voorbeeld van de typische architectuur van dit gebied en is goed vermengd met de groene omgeving.
Deze accommodatie is 360 m2 groot, terwijl de externe tuin 1000 m2 groot is en een veranda, ontspanningsruimtes en een prachtig zwembad heeft in een zeer besloten positie. Deze eigenschap is ook uitgerust met drie handige parkeerplaatsen voor auto's.
De kamers van dit charmante landgoed zijn goed verdeeld en beschikken over een totaal van acht slaapkamers en zeven badkamers, naast een functionele woonkamer. Op de begane grond bevinden zich vijf slaapkamers, vier badkamers en een eigen slaapkamer voor personeel; terwijl de eerste verdieping is de thuisbasis van een woonkamer met tv, een eetkamer, een moderne keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Er zijn dan nutsruimten zoals een was- en strijkkamer.
De zee is vlakbij en op het strand is een hut voor de eigenaren van dit landgoed en hun gasten.
De zeer exclusieve positie van deze villa te koop in Roccamare wordt nog interessanter door de nabijheid van diensten, sportclubs, restaurants en winkels.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Grosseto
Gemeente: Castiglione della Pescaia
Località: Roccamare

Type: luxevilla

Intern oppervlak: 360 m2
Buitenoppervlak: 1.000 m2

8 slaapkamers
7 badkamers
Parkeerplaats voor drie auto's
Zwembad
Veranda

Zee 400 m - Castiglione della Pescaia 5 km - Grosseto 30 km - Follonica 15 km - Orbetello 50 km - Parco Naturale della Maremma 40 km - Monte Argentario 85 km

Ref: 0994
Prijs: 2.5M tot 5M

villa in roccamare

castiglione della pescaia
villa's aan zee

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Roccamare

Een geliefd gebied aan de Maremma 's kust, Castiglione della Pescaia en de omliggende dorpen zijn zeer gevraagd door degenen die een luxe huis willen, omgeven door de natuur en op slechts een paar meter van het strand en de zee.
Een bekende badplaats, in 2005 toegekend door Legambiente en Touring Club voor de kwaliteit van zijn landschappen, deze locatie is echt een ideale Toscaanse locatie waar u de zomervakantie kunt doorbrengen of het hele jaar door kunt wonen, in een zeer privé en ontspannende plek.
Het mediterrane klimaat, de vegetatie die kenmerkend is voor dit gebied, en de kristalheldere zee zijn de sterke punten van deze hoogwaardige locatie.
In Roccamare zijn de afgelopen jaren veel mooie luxe villa 's gerenoveerd om tegemoet te komen aan de vele verzoeken om te kopen door vooraanstaande nationale en internationale klanten.