Villa Met Eigen Toegang Tot Het Strand Van Castiglioncello | Lionard 

Villa met eigen toegang tot het strand van Castiglioncello

full screen
Op een rots direct aan het strand staat deze prachtige luxe villa bij Castiglioncello te koop. Het pand wordt perfect gerenoveerd te koop aangeboden, want de renovatie is van het concept uitgegaan de ruimtes optimaal te benutten voor een veeleisende clientèle, die het allerbeste materiaal, een perfecte afwerking en een prachtige inrichting wenst.
De locatie van de villa is absoluut exclusief te noemen en het uitzicht is werkelijk uniek: de azuurblauwe Middellandse Zee met kristalhelder water van de prachtige grote 'Baia del Quercetano' met ongerepte stranden en mooie dennenbossen. Hier zijn we in het hart van een van de meest gerenommeerde locaties aan de kust van Toscane, Castiglioncello, het stadje dat niet toevallig de "Parel van de Tyrreense kust" wordt genoemd en ver weg ligt van drukke verkeerswegen. Deze badplaats heeft zijn authentieke charme behouden, zonder hordes vakantiegangers. Dit prachtige luxe pand is bij uitstek de gelegenheid om hier volop van te genieten.
De villa die in de jaren dertig van de twintigste eeuw is gebouwd, heeft een totale woonoppervlakte van 450 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Karakteristiek is het prachtige torentje aan de zijkant, waar het magnifieke landschap te bewonderen is.
De begane grond is ingedeeld in een elegant studeervertrek met de bibliotheek, een grote eetkamer met de keuken, de recreatiezaal, een dubbele zitkamer en twee badkamers. Op de eerste verdieping zijn een tweepersoonssuite met een ruime zitkamer en een terras van 15 m2 met uitzicht over zee; verder zijn hier vier andere slaapkamers, waarvan een de beschikking heeft over een eigen badkamer; er zijn ook twee andere badkamers. In het prachtige torentje met aan alle kanten grote ramen is een woonruimte, die eventueel te gebruiken is als slaapkamer.
Een meer dan 1500 m2 grote tuin ligt rondom dit droomhuis met een royale living buiten en een wellnessruimte; ongestoord kan men hier totaal ontspannen en genieten van de suggestieve locatie. Er kan een groot infinity zwembad worden aangelegd met een jacuzzi, met direct uitzicht over de baai. Het in steen uitgehouwen privétrappetje loopt van de tuin naar het strand en ook naar de eigen botenstalling; een zeer comfortabele oplossing voor liefhebbers van ontspannen pleziertochtjes op zee.
Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Livorno
Zone: Castiglioncello

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 450 m2
Perceeloppervlakte: 1600 m2

Begane grond: dubbele salon, studeervertrek-bibliotheek, eetkamer, keuken, recreatiezaal, 2 badkamers
Eerste verdieping: dubbele suite met zitkamer en terras, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een toren die als zitkamer of extra slaapkamer dienst kan doen
Eigen ingang aan het strand
Bootstalling van 20 m2 ter hoogte van het strand en met rechtstreeks toegang tot het strand
Ontwerp voor een zwembad van 12 bij 5 meter
Parkeerplaats voor 4 auto's
Constructie overdekte box voor auto's mogelijk


Toscane - Castiglioncello: Livorno 20 km - Pisa 50 km - Forte dei Marmi 75 km - Florence 85 km - Piombino 50 km - Vliegveld Pisa 45 km.
Ref: 0998
Prijs: Op aanvraag

villa's aan zee

villa's aan zee toscane
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Castiglioncello

Castiglioncello wordt door iedereen als de "Parel aan de Tyrreense kust" beschouwd, bevindt zich in Toscane en is geheel omringd door het mediterraanse natuurschoon; het kustplaatsje heeft haar eigen karakter behouden. Van origine is Castiglioncello een Etruskische nederzetting en de entourage bestaat uit prachtige rotskusten hoog boven zee, waar veel echte droomhuizen staan: luxe villa's aan baaien en inhammen, waar een duik in het heldere schone zeewater fantastisch is.
De unieke charme en schoonheid van deze "Tyreense Parel" hebben in de loop der tijden kunstenaars, schrijvers en dichters geïnspireerd; ook persoonlijkheden uit de wereld van de cultuur, de showbusiness en de film, bijvoorbeeld Marcello Mastroianni en Alberto Sordi, hebben hier een deel van hun leven gewoond en fantastische zomervakanties in schitterende residenties doorgebracht.
Castiglioncello heeft een mild klimaat en vanuit landschappelijk oogpunt een benijdenswaardig gunstige ligging, ook omdat  het stadje omringd is door eeuwenoude, prachtige dennenbossen waar luxe huizen staan. Het is de favoriete bestemming voor wie een combinatie van relax, cultuur en vertier zoekt. Castiglioncello is rustig en men leeft er op zijn gemak, zonder de hectiek en het jachtige levensritme van de grote stad.