Villa In Art Nouveau Stijl Te Koop In Lucca | Lionard 

VILLA IN ART NOUVEAU STIJL TE KOOP IN LUCCA

18 foto
Gelegen tussen de groene heuvels nabij Lucca staat deze prachtige art nouveau villa met een panoramisch uitzicht over het typische Toscaanse landschap te koop. De villa heeft een strategische ligging - dicht bij het stadscentrum en toch in alle rust, dankzij de tuin van 4000m² die de villa omringt.
Het gebouw is verdeeld over vier verdiepingen met totale oppervlakte van 1000 m².  De kelderverdieping bestaat uit een deel bestemt als garage en een ander gedeelte dat bestaat uit een badkamer, een keuken, een ruimte met hout oven, een bergruimte en twee bijkeukens. Op de begane grond leidt een hal naar twee recreatie ruimtes, een studeerkamer, een keuken, een eetkamer, een badkamer en een woonkamer met een terras vanwaar men uitkijkt over het mooie heuvellandschap. Via een trap komt men op een tussenverdieping met een woonkamer, een keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping bestaat uit een ruime entree, zes slaapkamers, een badkamer en een studeerkamer.

Technical Details Regio: Toscana
Plaats: Lucca
Gebied: Lucca

Type: Luxe villa te koop
Woonoppervlakte: 1000 m²
Perceeloppervlak: 4000 m²
 
Slaapkamers: 9
Badkamers: 3
Woonkamer: 2
Keuken: 3
Eetkamer: 2
Verschillende ruimtes en bijkeukens: 6
 
Garage
Tuin: 4000 m²
 
Toscane – Lucca: Pisa 50 km - Florence 90 km - Lucca 30 km - Forte dei Marmi 60 km - Lappato golfclub 0,5 km - Thermen 11 km - Skigebied 47 km - Pisa Luchthaven 50 km - Afrit snelweg Capannori 38 km
Ref: 0175
Prijs: € 2.200.000

luxe onroerend goed

landhuis Toscane
luxe landhuizen

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Toscane Lucca
Toscane Lucca: Lucca is een prachtige Toscaanse stad, beroemd om haar muren, haar oude stad en haar karakteristieke omgeving. Het werd gesticht door de Etrusken en werd een Romeinse kolonie.
De stad is gekend om Het Heilig Gelaat van Lucca (of Volro Santo), een belangrijk relikwie vermoedelijk gesneden door Nicodemus in de 8e eeuw. Lucca werd welvarend door de handel in zijde, die begon in de 11e  eeuw. Als hoofdstad van het markgraafschap Toscane was Lucca min of meer onafhankelijk, maar bleef trouw aan de Romeinse keizer. Na de dood van Matilda van Toscane in 1115 werd Lucca een onafhankelijke republiek, wat het 700 jaar zou blijven. In de 14e eeuw slaagde Castruccio  Castracani erin Lucca de belangrijkste staat van Centraal Italië te maken. Hij werd door keizer Lodewijk IV tot hertog van Lucca benoemd. De stad kreeg een raad van ouden, en kwam weer tot bloei. In de 15e eeuw verfraaide de bestuurder Poalo Guigini de stad met diverse bouwwerken, waaronder de brede stadsmuur. Rond 1800 kwam Lucca onder Frans bewind, en werd een klein onafhankelijk vorstendom met Elisa, de zus van keizer Napoleon als prinses op de troon. Hierna werd het onder bewind van de Bourbons van Parma het hertogdom Toscane, vervolgens deel van het koninkrijk Sardinië tot het in 1861 deel werd van het koninkrijk Italië.