Villa Aan Het Comomeer | Lionard 

Villa aan het Comomeer

full screen
30 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Bij het Comomeer is deze moderne villa met een prachtig uitzicht over de omgeving te koop.
Op een dominerende positie voor het meer, deze prachtige villa heeft ongeveer 700 m2 en is versierd door een prachtig park met een oneindig zwembad.
Een charmante verharde weg, omgeven door weelderige olijfbomen en kleurrijke planten, leidt tot de ingang van deze villa van drie verdiepingen.
Op de begane grond van deze villa te koop staat de woonkamer, die bestaat uit een ruime hal met grote ramen met een prachtig uitzicht, een keuken met eethoek en een portiek van 80 m2 met toegang tot het zwembad.
Op de eerste verdieping bevindt zich het slaapgedeelte met drie slaapkamers met een balkon met uitzicht op het meer.
Op kelderverdieping is er een handige recreatieruimte, diverse bijkeuken en een eenkamer appartement met onafhankelijke toegang en tuin. Om dit landgoed te verkopen is er ook een dubbele garage.
De kamers van deze accommodatie zijn perfect verfijnd en zijn huiselementen en details van de hoogste kwaliteit.
Een villa van ongeveer 2.300 m2 omringt de villa, waardoor het privacy en stilte is en het huis is van een spectaculair oneindig zwembad.
Een benijdenswaardige positie en uniek landschap zijn andere fantastische eigenschappen van dit charmante landgoed te koop voor het Comomeer.

Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Como
Gebied: Comomeer

Superficie intern: 700 m2
Superficie esteren: 2.300 m2

6 slaapkamers
8 badkamers
Tuin
Zwembad
Dubbele garage


Como 55 km - Bellano 30 km - Bellagio 35 km - Cernobbio 50 km - Lecco 50 km - Milaan Malpensa Airport 100 km

Ref: 3289
Prijs: 2.5M tot 5M

Faggeto lario

Como, villa te koop in como
Villa in como, faggeto lario villa

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Como

Comomeer is internationaal bekend om de buitengewone droomhuizen en luxe villa's die zijn wijk aan het water geven, maar het is ook beter bekend om een ​​van de meest betoverende plaatsen van de wereld te zijn. Het meer biedt entertainment, een ontspannende sfeer en interessante culturele routes.
De stad Como en de meer zijn ideaal, niet alleen voor een toeristische reis, maar ook voor het vinden van een permanente residentie.
Een favoriete bestemming voor intellectuelen, aristocraten en mensen in de showbranche van over de hele wereld, zal Como zeker winnen voor iedereen die het voor het eerst bezoekt.