Toscaanse Villa Te Koop Bij Arezzo | Lionard 

TOSCAANSE VILLA TE KOOP BIJ AREZZO

48 foto
Deze prachtige villa in Toscane op een zonnige prachtige locatie is te koop. De villa is eind achttiende eeuw gebouwd en telt drie verdiepingen plus een mansarde, met een totale oppervlakte van 820 m2. Dit luxe vastgoed heeft een prachtige en suggestieve uitstraling.
De okerkleurige gevel met een basement in gepolijst steen is voornaam maar tegelijkertijd ook sfeervol. Het exterieur is mooi afgewerkt en ziet er verzorgd uit. 
De luxe villa in Toscane is omringd door een prachtige tuin met zwembad: een oase van rust en relax. Standbeelden en een gazebo verlenen de tuin raffinement, zodat binnen en buiten qua stijl een eenheid is geworden. Vanuit de tuin is bovendien een buitengewoon mooi uitzicht op de weelderig begroeide heuvels van Toscane.
Bij de villa hoort een olijfboomgaard van twee hectare, een vertrouwd landelijk aspect van Toscane, dat het karakter en de atmosfeer van het gebied accentueert.
De interieurs van de luxe villa zijn zonder uitzondering excellent: antieke stenen schouwen, gedecoreerde vloeren en vloeren met antieke terracottaplavuizen, boogvensters, kostbare elegante meubels, houten balkenplafonds, belangrijke standbeelden. Dit alles draagt bij tot de bijzondere voorname sfeer waar men zich tegelijkertijd in thuis voelt.
Een aparte dependance van 70 m2 hoort bij dit schitterende landhuis in Toscane dat te koop staat.Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Arezzo
Zone: Arezzo

Type: Toscaanse villa - villa te koop

Woonoppervlakte: 820 m2
Perceeloppervlakte: meer dan 2 hectare

Villa uit 18de eeuw
Dependance: 70 m2
Zwembad
Olijfboomgaard: 2 hectare

Toscane - Arezzo: Cortona 36 km - Città del Castello 41 km - Florence 80 km - Perugia 91 km - Golfclub Casentino 22 km - Vliegveld Florence 101 km - Snelweg, afslag Arezzo 18 km.

Ref: 0604
Prijs: € 5.000.000

toscaanse villa

exclusieve residentie
historische residentie

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Arezzo

Het verleden van Arezzo, een belangrijke stad in Toscane, kent glorierijke momenten maar ook donkere periodes.
Eeuwenlang is Arezzo bestuurd door de een na de andere machtige, invloedrijke adellijke familie. In de zestiendede eeuw kende de stad haar grootste bloei door belangrijke kunstenaars, die van de stad een cultureel centrum van belang hebben gemaakt, met name Giorgio Vasari, de architect van het Palazzo delle Logge.
Arezzo is een aantrekkelijke stad vanwege haar kunstschatten en de onvergelijkbare schoonheid van het Toscaanse landschap met prachtige luxe villa’s, gebouwd in de stijl die typerend is voor Toscane.