Toscaanse Boerderij Te Koop In De Buurt Van Florence | Lionard 

Toscaanse boerderij te koop in de buurt van Florence

full screen
45 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Deze typische kleine boerderij te koop wordt omringd door het Toscaanse platteland op enkele minuten van Florence.
Dit pand is een charmante boerderij bestaande uit twee afzonderlijke gebouwen, meet ongeveer 500 m2 in het algemeen en ziet eruit als een typisch landhuis , want het is volledig in steen met rode bakstenen details. We kunnen deze materialen ook op het landgoed vinden, samen met een aantal prachtige houten balken aan de plafonds, met cotto betegelde vloeren en stenen open haarden; dit zijn allemaal typische elementen van de Toscaanse landelijke traditie.
Deze villa te koop heeft een totaal van acht slaapkamers en zes badkamers; er zijn ook enkele comfortabele leefruimtes met open haarden, volledig uitgeruste keukens en zitkamers om in te ontspannen. Deze boerderij is momenteel verdeeld in vijf afzonderlijke appartementen die gemakkelijk weer bij elkaar kunnen worden gebracht.
Buiten, presenteert het platteland van Florence zich in al zijn schoonheid, met zijn kleuren en geuren die het hele jaar door veranderen. Dit landgoed is omgeven door een eigen terrein van ongeveer 31 hectare met uitgestrekte olijfgaarden en bossen; terwijl naast het pand is er een zwembad met perfecte zon-blootstelling en totale privacy gegeven door de hoge bomen eromheen.
Deze charmante Toscaanse boerderij ligt op slechts een paar minuten van de Toscaanse hoofdstad en de bijbehorende diensten, waaronder de luchthaven en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zodat u de meest authentieke en authentieke traditie van dit gebied kunt beleven.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Florence
Gemeente: Pelago

Type: Toscaanse boerderij, kleine boerderij

Binnenoppervlakte: 500 m2
Buitenoppervlak: 31 hectare

2 gebouwen
8 slaapkamers
6 badkamers
5 appartementen
Zwembad
Olijfgaard

Florence 20 km - Arezzo 70 km - San Gimignano 70 km - Siena 92 ​​km - Pisa 115 km - Livorno 120 km - San Marino 125 km
Ref: 1750
Prijs: Tot 2.5M

boerderij in toscane

boerderij te koop
Lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

pelago

Florence , de charmante hoofdstad van Toscane, is van onbetwiste schoonheid en heeft veel monumenten en historische gebouwen. Het biedt ook onderdak aan vele buitengewone luxe villa's en karakteristieke landhuizen gelegen in het historische centrum of op de heuvels rond de "wieg van de Renaissance."
Florence is gelegen in een scenografische positie, in het midden van een brede vallei omringd door de heuvels van Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale en Bellosguardo. In dit landschap zijn er tal van luxe villa's en typisch Toscaanse boerderijen , maar er zijn ook veel historische en historisch prestigieuze villa's.
Er zijn verschillende attracties die de stad Florence biedt: beroemde pleinen, historische theaters, beroemde bruggen en de muren en deuren van de stad.
Iedereen die een exclusieve woning wil kopen , kan er een vinden die bij hun behoeften past in de sublieme setting van de stad Florence en haar charmante omgeving.