Superbe Luxe Villa Te Koop In Lombardije | Lionard 

Superbe luxe villa te koop in Lombardije

full screen
61 foto
Superbe luxe villa uit eind achttiende eeuw te koop in de provincie Lecco in Lombardije: absoluut een van de meest prestigieuze en fascinerendste villa's in de hele regio.
Het voornaamste bouwvolume van het pand is in de vorm van een hoefijzer gebouwd met twee bovengrondse verdiepingen, een tussenverdieping en een souterrain. Op de begane grond, de tussenverdieping en de tweede verdieping bevinden zich de woon- en slaapvertrekken van deze voorname residentie en in het souterrain de facilitaire ruimtes, magazijnen, depots en kelders.
Aan de westzijde van deze exclusieve villa zijn twee andere vierkante bouwvolumes aangebouwd. Het eerste pand telt twee verdiepingen: op de begane grond de facilitaire vertrekken ten behoeve van de villa, zoals de keukens, de voorraadruimtes en de eetzaal en op de eerste verdieping de slaapkamers voor het personeel. Het andere pand telt eveneens twee verdiepingen, maar ook een souterrain. In dit pand zijn magazijnen, depots, garages en op de eerste verdieping woonruimte voor het personeel.
Aan de noordoostkant van de villa staat een ander pand, dat onlangs is gerenoveerd en nu een rustiek huis is. Tenslotte zijn er nog twee rurale gebouwen in gebruik als depot voor gereedschap, en de portierswoning met twee verdiepingen.
Het enorme vastgoedcomplex dat te koop is en waar ook een privékapel bij hoort, heeft vier aparte voor auto's toegankelijke ingangen en is omringd door geheel afgerasterd terrein met aan de hoofdingangen controleposten.
Binnen is de villa ingericht met schitterende ontvangstsalons, zeer sfeervol en bijna van andere tijden met het prachtige stucwerk en de kostbare frescoschilderingen. Vanaf de terrassen en loggia's is een fantastisch mooi uitzicht op de perfect onderhouden Italiaanse tuinen tot aan het uitgestrekte park aan de voorkant van de residentie.
Technical Details
Regio: Lombardije
Provincie: Lecco

Type: luxe historische villa

Woonoppervlakte: 5870 m2
Perceeloppervlakte: 237.830 m2

Voorname villa: 4870 m2

Portierswoning
Begane grond: zitkamer, keuken, badkamer
Eerste verdieping: slaapkamer, vestibule, bergruimte

Rustieke panden
Magazijnen
Privékapel
Italiaanse tuin


Lombardije - Lecco: Milaan 60 km - Como 36 km - Lago Maggiore 100 km - Lugano 62 km.
Ref: 1125
Prijs: Boven 10M

historische villa's

historische villa's in lombardije
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lecco

De stad Lecco met de omgeving is een buitengewoon fascinerende locatie in Lombardije, Noord-Italië, omringd door schitterende bergen met rivieren en meren.
Deze zone is beroemd geworden door de roman 'I Promessi Sposi' van Alessandro Manzoni, een klassieker in Italië. In de negentiende en twintigste eeuw was de streek echt een dynamisch, levendig centrum en een van de eerste geïndustrialiseerde gebieden in Italië.
De geografische ligging en het altijd aangename zachte klimaat bepalen het uitbundige natuurschoon, dat de perfecte entourage is voor schitterende historische en 'gewone' luxe villa's in de kleine stadjes en hun contreien.
Dit is een van die locaties die al eeuwenlang de Italiaanse cultuur heeft bezield en door romanschrijvers en intellectuelen werd gefrequenteerd. Vandaag de dag is het een zeer geliefde bestemming om te investeren in een droomhuis voor zichzelf.