Spectaculaire Landgoed Met Zwembad In Val D'orcia | Lionard 

Spectaculaire landgoed met zwembad in Val D'Orcia

full screen
62 foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Op een geweldige locatie in het charmante platteland van Siena, is deze prachtige prestigieuze villa te koop.
Dit geraffineerde complex bestaat uit een hoofdvilla en twee bijgebouwen en meet 800 m2 in totaal.
De begane grond van dit elegante belangrijkste landgoed is de thuisbasis van een spectaculaire hal met travertin bogen en gewelven in een zeer verfijnde en verfijnde stijl. Een keuken, zeven slaapkamers en een aantal badkamers completeren wat zeker een echte droomvilla kan worden genoemd . Dit landgoed heeft zeldzame en nobele architectonische elementen en is meesterlijk ontworpen en ingericht.
Twaalf hectare park, bebouwde grond en olijfgaarden omringen dit luxe complex volledig en bieden prachtige landschappen van weelderige en verzorgde natuur. Sommige typische cypressen en een grote verscheidenheid aan planten die in verschillende delen van het jaar bloeien zijn aan de zijkanten van dit landgoed gevoerd.
Dit ruime groene gebied heeft ook een adellijke en onweerstaanbare zwembad van zwart marmer.
Deze eigenschap, omringd door de wonderen van de Val D'Orcia, is ideaal voor degenen die graag willen genieten van de vele attracties die worden aangeboden door dit zeer charmante en exclusieve gebied. Grote gebieden en een intieme context betekenen dat dit landgoed zowel als prive- woning kan worden gebruikt of omgezet in een charmant en onvergelijkbaar vakantieoord.

Technical Details
Regio: Toscane
Provincie: Siena
Gebied: Val D'Orcia

Type: luxe boerderij

Binnenoppervlakte: 800 m2
Buitenoppervlak: 12 ha

Villa
2 bijgebouwen
Zwembad
Park
terrein
Olijfgaard

Siena 52 km - Luchthaven Siena 74 km - Meer van Trasimeno 31 km - Arezzo 52 km

Ref: 3328
Prijs: 2.5M tot 5M

Luxe landgoed

Prestigieuze landgoed
Lionard luxe onroerend goed

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Val D'Orcia

Siena is een beroemde stad in het hart van Toscane en is een van de meest populaire en geliefde bestemmingen in de regio. Wereldberoemd voor zijn enorme artistieke, culturele, schilderachtige en historische erfgoed, Siena is ook beroemd om zijn Palio, dat is een paardras door Piazza del Campo.
In 1995 werd het historische centrum van Siena uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site voor zijn charmante schoonheid. Er zijn hier veel religieuze en civiele gebouwen, zoals de kathedraal, de kerk van San Domenico, de kerk van San Francesco, de Basilica dell'Osservanza, Palazzo Bargagli, Palazzo Bichi Ruspoli en vele anderen.
Er zijn inderdaad veel prestigieuze villa's en landgoederen op het grondgebied van Siena. Sommige zijn gelegen in het stadscentrum en in de nabijgelegen dorpen van de Chianti-regio. Ze zijn ideale plaatsen waar luxe aansluit bij de warmte van familie en traditie. Deze gebieden zijn perfect voor allegenen die schoonheid en luxe willen hebben zonder de rust te verlenen die u in deze landen kunt genieten.