Schitterende Villa Met Zwembad Bij Bergamo Te Koop | Lionard 

Schitterende villa met zwembad bij Bergamo te koop

full screen
59 foto
Deze van origine middeleeuwse locatie met het schitterende vastgoed dat te koop is, bevindt zich dicht bij Bergamo. Bergamo is bekend vanwege haar historische binnenstad, maar vooral vanwege de pittoreske bovenstad, de zogeheten Città Alta.
De historische residentie die te koop wordt aangeboden, bevindt zich in een absolute privé-entourage.  De oorspronkelijke structuur was het oude rustieke huis dat onderdeel was van een belangrijke residentie van de aristocratie en die zowel van binnen als van buiten grondig is gerenoveerd, maar met behoud van de fascinerende oude allure.
De luxe villa heeft in totaal een woonoppervlak van ongeveer 400 m2 verdeeld over twee verdiepingen en een bekoorlijk veertiende-eeuwse kleine toren in ruw steen. De begane grond is ingedeeld als volgt: een ruime entreehal, een eetkamer met een open haard, een studeer/werkvertrek, twee slaapkamers waarvan een met een eigen badkamer, een inloopgarderobe en een fitnessruimte met sportzaal, sauna en Turks bad.
De eerste verdieping bestaat uit het woongedeelte met een woonkeuken, een grote zitkamer, een andere zitkamer en een badkamer. In de kleine toren zijn een studeer/werkruimte en een badkamer.
De vertrekken van deze luxe villa zijn geheel gerenoveerd en met smaakvol materiaal afgewerkt; de inrichting  is modern maar gemixed met elementen die typerend zijn voor een oud landhuis. 
Rondom het hele pand ligt een een fantastisch mooi park van 2500 m2 waar ook het schitterende zwembad is aangelegd.
Zoals gezegd bevindt het vastgoed zich in een rustige zone dicht bij Bergamo en ook dicht bij andere interessante lokaliteiten in de regio Lombardije.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo

Type: luxe villa met zwembad

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 2500 m2

5 slaapkamers
3 badkamers
Tuin
Zwembad
Dubbele garage

Bergamo 15 km - Lecco 25 km - Monza 45 km - Milaan 60 km - Verona 120 km - Mantua 120 km - Vliegveld Orio al Serio Bergamo 15 km - Vliegveld Malpensa Milaan 90 km Ref: 1670
Prijs: € 1.400.000

villa te koop bergamo

villa met zwembad bij bergamo
bergamo villa met zwembad

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Bergamo

Bergamo, hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Lombardije, is vooral bekend vanwege de tweedeling van de stad: Città Alta, de ommuurde bovenstad en Città Bassa, de benedenstad, ook met historische stadsgedeeltes, maar een modernere stad door de recente stedebouwkundige vernieuwingen. Bergamo wordt ook "stad van de Mille" genoemd, omdat heel veel inwoners zich aansloten bij de troepen van Garibaldi tijdens het Risorgimento.
In Bergamo zijn talloze bezienswaardigheden, die jaarlijks duizenden toeristen trekken. Enkele voorbeelden: Piazza Vecchia, de kathedraal van Santa Maria Maggiore, de Cappella dei Colleoni, het Palazzo della Ragione en de oude stadsmuren zelf, die vroeger deze zone tegen vijandelijke aanvallen moesten beschermen.