Schitterende Liberty Villa Te Koop In Salò | Lionard 

Schitterende Liberty villa te koop in Salò

full screen
35 foto
Op een schitterende locatie aan het Gardameer met een mooi uitzicht over de omgeving is momenteel deze Liberty villa in Salò te koop.
Dit historische pand uit de beginjaren van de twintigste eeuw heeft gevels in de karakteristieke Libertystijl en een geornamenteerd torentje.
De villa telt drie verdiepingen met een gezamenlijke woonoppervlakte van ongeveer 550 m2.
Op de begane grond van de villa is een royaal woongedeelte met een lichte, ruime salon met uitzicht op het meer, vervolgens zijn er een eetkamer, een keuken en een prachtige erker waar je heerlijk kunt zitten met een boek of simpelweg kunt genieten van het uitzicht.
De eerste verdieping is het slaapgedeelte met drie tweepersoonsslaapkamers met een inloopgarderobe en badkamers.
Op de tweede en hoogste verdieping is in het prachtige torentje momenteel een studio, die in een extra slaapkamer kan worden veranderd.
Het interieur van de villa is schitterend ingericht met mooi materiaal als parket, marmer, houten balken en antiek meubilair.
In de 4000 m2 grote tuin rondom de Liberty villa kan een zwembad worden aangelegd. Bij de villa hoort een dependance van ongeveer 120 m2.
Deze exclusieve villa die te koop is in Salò aan het Gardameer, is een geweldige kans voor wie zijn hart verpand heeft aan het meer en de talrijke activiteiten die deze zone heeft te bieden.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Brescia
Gemeente: Salò

Woonoppervlakte: 550 m2
Perceeloppervlakte: 4000 m2

3 verdiepingen
Hoofdvilla
Dependance
Torentje
Tuin
Aanleg zwembad mogelijk

Desenzano del Garda 15 km - Brescia 30 km - Peschiera del Garda 40 km - Verona 80 km - Milaan 135 km
Ref: 3508
Prijs: € 1.950.000

villa's aan het gardameer

gardameer villa's te koop
villa aan het gardameer te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Salò

Het grootste meer in Italië is het Gardameer, dat in drie regio's ligt, te weten Lombardije, Veneto en Trentino Alto Adige.
Dit meer met zijn vijf mooie minuscule eilandjes is een fantastische toeristische bestemming mede dankzij het schilderachtige landschap en jaarlijks bezoeken daarom onnoemlijk veel toeristen deze zone.
Dankzij de grote wateroppervlakte van het meer heerst er een zacht klimaat en het Gardameer is ook om die reden een ideale locatie om op vakantie te gaan en vooral om er permanent te wonen. Er staan talloze luxe villa's en andere exclusieve panden om te kunnen voldoen aan de marktvraag, want de streken rondom de meren zijn zeer gewild in Italië, vandaar dat prominenten uit de culturele wereld en showbusiness hier hun residentie hebben.