Schitterende Liberty Villa Te Koop In Chiavari | Lionard 

Schitterende Liberty Villa te koop in Chiavari

full screen
40 foto
Schitterende historische villa uit de negentiende eeuw te koop in Chiavari in Ligurië, op slechts 200 meter afstand van de Middellandse Zee.
De villa staat op een ideale plek: zowel het strand als het centrum van het stadje en andere interessante lokaliteiten zijn makkelijk te bereiken.
Deze villa met de indrukwekkende en geraffineerde architectuur heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 1000 m2 verdeeld over de vier verdiepingen, die door een prachtige trap uitgevoerd in marmer en smeedijzer met elkaar in verbinding staan.
De gasten worden in een bijzonder mooie ontvangstsalon in neoklassieke stijl verwelkomd, de stijl waarin ook de entree met halve zuilen, de gehele gevel en het stucwerk dat het pand decoreert, is uitgevoerd.
De villa die momenteel uit één woning bestaat, kan zonder al te grote ingrepen in drie onafhankelijke wooneenheden worden opgesplitst. Het woongedeelte van de residentie bevindt zich op de eerste verdieping en op de begane grond zijn drie slaapkamers, drie badkamers en twee zitkamers. De gehele tweede verdieping is het slaapgedeelte met vier slaapkamers, vier badkamers en diverse facilitaire vertrekken. Op de verdieping onder het dak zijn nog eens drie woonvertrekken waarvan een toegang heeft tot het "belvedere", het torentje met uitzicht op de omgeving.
Aan het interieur van het pand is tot in de kleinste details met groot raffinement aandacht besteed; er zijn grote en lichte ontvangstsalons ingericht met klassieke meubels, antiquarische objecten, frescoschilderingen, hanglampen en een kostbare stoffering.
Rondom dit droomhuis ligt een charmante tuin (1800 m2) met palmen en bougainvilla's in prachtige kleuren en in de schaduw op de veranda die met een heerlijk geurende blauwe regen is begroeid, is het een weldaad om te relaxen.
Het exclusieve vastgoed wordt gecompleteerd door een dependence van 300 m2 en een garage voor drie auto's.

Technical Details Regio: Ligurië
Provincie: Genua
Gemeente: Chiavari

Type: historische villa

Woonoppervlakte: 1300 m2
Perceeloppervlakte: 1800 m2

4 verdiepingen
Tuin
9 slaapkamers
10 badkamers
Garage voor drie auto's
Dependance: 300 m2
5 slaapkamers
4 badkamers

Genua 6 km - Portofino 20 km - Savona 100 km - Alassio 133 km Ref: 3228
Prijs: € 8.000.000

villa in ligurië chiavari

villa in chiavari in ligurië
villa pal aan zee ligurië chiavari

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Chiavari

Deze elegante luxe villa staat niet ver van Genua, een van de levendigste en belangrijkste steden in Italië. De stad Genua is uniek vanwege haar stedelijke opbouw en heeft een aparte architectonische vormgeving die onmiddellijk herkenbaar is. Qua inwonersaantal staat Genua op de zesde plaats en de stad is het derde industriële centrum in Italië en een van de hoofdrolspelers in de industriële driehoek Milaan-Turijn-Genua.
Meer dan acht eeuwen lang was Genua de hoofdstad van de gelijknamige republiek en sinds mensenheugenis geoccupeerd met de handel over zee. De haven van Genua is ook nu nog de belangrijkste haven in Italië en de vuurtoren naast de haven, La Lanterna, is het symbool van deze stad.
Vandaag de dag is Genua ook een belangrijke toeristische trekpleister, op cultureel, wetenschappelijk en muziekgebied, met uitgeverijen, telecommunicatiebedrijven en een sportsector van excellent niveau.
In het historisch centrum staan diverse historische stadspaleizen die door Unesco op de lijst van werelderfgoed zijn geplaatst. Deze panden zijn vaak nog residenties van particulieren en behoren tot de allermooiste van Europa; het zijn authentieke pronkstukken, die in het oude centrum van Genua staan, maar ook langs de hele Middellandse zeekust in Ligurië te vinden zijn.