Schitterende Liberty Villa Te Koop In Chiavari | Lionard 

Schitterende Liberty Villa te koop in Chiavari

full screen
40 foto
Schitterende historische villa uit de negentiende eeuw te koop in Chiavari in Ligurië, op slechts 200 meter afstand van de Middellandse Zee.
De villa staat op een ideale plek: zowel het strand als het centrum van het stadje en andere interessante lokaliteiten zijn makkelijk te bereiken.
Het pand met een grootse, geraffineerde architectuur heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 1000 m2 verdeeld over drie verdiepingen, die met een schitterende trap in marmer en smeedijzer onderling met elkaar in verbinding staan.
De gasten worden verwelkomd door een prachtige ontvangstsalon in neoklassieke stijl, zoals ook de zuilen die de entree decoreren, de gehele gevel en het stucwerk dat het pand verfraait in een neoklassieke stijl zijn uitgevoerd.
Het interieur van de villa is in drie onafhankelijke wooneenheden opgesplitst, die evenwel zonder veel moeite tot een geheel kunnen worden samengevoegd. Het belangrijkste appartement bevindt zich op de begane grond, de andere twee appartementen bevinden zich op de verdieping hier boven.
Het interieur van het pand is geraffineerd en tot in het detail uiterst stijlvol, met grote en lichte ontvangstsalons, die met veel klassieke meubels en andere elementen zijn ingericht: antiquarische stukken, frescoschilderingen, hanglampen en een prachtige stoffering.
Rondom dit droomhuis ligt een charmante tuin (1800 m2) met verschillende soorten palmen en bougainvilla's in prachtige kleuren. In de tuin kan men relaxen in de schaduw van een veranda begroeid met een heerlijk ruikende blauwe regen.
Het vastgoed wordt gecompleteerd door een garage voor drie auto's.

Technical Details Regio: Ligurië
Provincie: Genua
Gemeente: Chiavari

Type: historische villa

Woonoppervlakte: 1000 m2
Perceeloppervlakte: 1800 m2

3 verdiepingen
Tuin
9 slaapkamers
10 badkamers
Garage voor drie auto's

Genua 6 km - Portofino 20 km - Savona 100 km - Alassio 133 km Ref: 3228
Prijs: € 8.000.000

villa in ligurië chiavari

villa in chiavari in ligurië
villa pal aan zee ligurië chiavari

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Chiavari

Deze elegante luxe villa staat niet ver van Genua, een van de levendigste en belangrijkste steden in Italië. De stad Genua is uniek vanwege haar vorm en ligging en heeft een zeer specifieke archtitectonische vormgeving die onmiddellijk herkenbaar is. Qua inwonersaantal staat Genua op de zesde plaats van de ranglijst en de stad is het derde industriële centrum in Italië en een van de hoofdrolspelers in de industriële driehoek Milaan-Turijn-Genua.
Meer dan acht eeuwen lang was Genua de hoofdstad van de gelijknamige republiek en sinds mensenheugenis geoccupeerd met de handel over zee. De haven van Genua is ook nu nog de belangrijkste haven in Italië en de vuurtoren naast de haven, La Lanterna, is het symbool van deze stad.
Vandaag de dag is Genua ook een belangrijke toeristische trekpleister, op cultureel, wetenschappelijk en muziekgebied, met uitgeverijen, telecommunicatiebedrijven en een sportsector van een excellente kwaliteit.
In het historisch centrum staan diverse historische stadspaleizen die door Unesco op de lijst van werelderfgoed zijn geplaatst. Deze panden zijn vaak nog residenties van particulieren en behoren tot de allermooiste van Europa; het zijn authentieke pronkstukken, die in het oude centrum van Genua staan, maar ook langs de hele Middellandse zeekust in Ligurië te vinden zijn.