Schitterend Landgoed Te Koop In Monferrato | Lionard 

Schitterend landgoed te koop in Monferrato

full screen
40 foto
In de provincie Alessandria in de zone Monferrato, een gebied dat bekend is vanwege de 'spumantes' en rode wijnen, is dit schitterende landgoed omringd door weelderig natuurschoon te koop. Dit prachtige landgoed dat deel uitmaakt van een uitgestrekt beschermd jachtgebied, is een landbouwbedrijf dat diverse soorten excellente wijnen produceert; het is mogelijk van dit landgoed een toeristenaccommodatie te maken.
De woonoppervlakte van het vastgoed is ongeveer 2500 m2 van de verschillende panden tezamen, waaronder de hoofdvilla, de negentiende-eeuwse boerenhoeve en het 'infernot', dat een geheel in tufsteen uitgegraven kelderruimte is om wijn te conserveren.
De hoofdvilla is ongeveer 800 m2 groot en telt twee verdiepingen: de onderverdeling van de ruimtes is karakteristiek met op de begane grond het woongedeelte met vier zitkamers, een lounge, een muziekruimte met een piano, een bar, een eetzaal en een biljartzaal. Het slaapgedeelte bevindt zich op de eerste verdieping: zeven slaapkamers met bijbehorende badkamers die prachtig zijn afgewerkt. De dependance van ongeveer 80 m2 telt vijf vertrekken plus sanitaire voorzieningen.
Een zeer bijzonder onderdeel van dit landgoed is het 'infernot', de geheel in tufsteen uitgegraven wijnkelder met nissen waar wijnflessen van de beste wijnjaren worden bewaard.
Rondom liggen uitgestrekte wijngaarden, die excellente wijnen produceren.
Het gebied leent zich uitermate goed voor talrijke sportactiviteiten, bijvoorbeeld tochten te paard en fietstochten langs schitterende routes in het natuurschoon.
Technical Details Regio: Piëmonte
Provincie: Alessandria
Gemeente: Monferrato

Woonoppervlakte: 2500 m2
Perceeloppervlakte: 23 hectare

Hoofdvilla
Negentiende-eeuwse boerenhoeve
Wijnkelders
Infernot
Wijngaarden

Golfclub 3.5 km - Alessandria 18 km - Turijn 80 km - Genua 120 km - Milaan 120 km - Vliegveld Malpensa Milaan 120 km Ref: 3365
Prijs: € 2.500.000

villa te koop in monferrato

landgoed te koop in monferrato
wijnhuis te koop in monferrato

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Monferrato

Alessandria is een belangrijke stad in Noord-Italië en bekend vanwege de prachtige oude kastelen in deze zone, die rijk is aan historie, kunst en cultuur. Elk kasteel heeft zijn unieke eigen historische luister weten te conserveren.
De geschiedenis van de stad Alessandria is fascinerend en er zijn talloze interessante cultuurhistorische bezienswaardigheden zoals de Kathedraal, de kerk Santa Maria di Castello, Palazzo Ghilini, Palazzo dal Pozzo, Palazzo Prati di Rovagnasco plus verschillende interessante musea.
Alessandria is een jonge, dynamische stad waar veel evenementen worden georganiseerd: de historische herdenking van de Slag bij Marengo, de Internationale Motorraces, de Biënnale van de Poëzie, Alè Chocolatefestival, de Salone del Biscotto en nog veel meer.
De omgeving van de stad wordt gekenmerkt door kleine hoogvlaktes en glooiende heuvels met magnifieke oude dorpjes, waardoor werkelijk een schitterend landschap is ontstaan.