Kasteel Te Koop Bij Florence | Lionard 

KASTEEL TE KOOP BIJ FLORENCE

full screen
In Toscane, op een paar minuten afstand van het onsterfelijke Florence, de bakermat van de Renaissance, is dit exclusieve kasteel te koop.
Het vastgoedobject uit de twaalfde/dertiende eeuw is architectonisch een meesterstuk en ligt midden in het natuurschoon van de Toscaanse heuvels.
Het vastgoed bestaat uit het hoofdgebouw, het kasteel zelf, en een bijbehorend gehuchtje met ook een buitengewoon mooie kapel uit de dertiende eeuw; de gezamenlijke woonoppervlakte bedraagt ongeveer 5000 m2.
De verbindende factor tussen de diverse delen van dit exclusieve vastgoed dat te koop staat, is het fantastische uitzicht op het weelderige natuurschoon van de Florentijnse heuvels. De eigen grond bij het kasteel dat niet ver van Florence te koop is, is ongeveer negen hectare groot.
Karakteristieke elementen zoals de gevels in natuursteen, de binnenplaatsen, de uitkijktorentjes, de kantelen, de boogramen, de loggia’s en veranda's met arcades bepalen de allure van het kasteel en creëren echt een suggestieve atmosfeer die doet geloven in andere tijden te leven.
Ook het interieur van het kasteel in Toscane dat te koop is, stelt de verwachtingen niet teleur: gewelfde plafonds, vloeren met antiek terracotta, antieke schouwen, een inrichting volgens de Toscaanse traditie, kostbaar meubilair en afwerkingen in steen. Aan alles is de wezenlijke aristocratische voornaamheid van de locatie af te zien; denken aan vroegere tijden en fantaseren, dat is wat met je gebeurt bij het lopen van het ene naar het andere prachtige vertrek in het kasteel.
Het vastgoed bevindt zich in een adembenemend mooie landschappelijke entourage met wijngaarden, die Toscaanse wijn van de allerbeste kwaliteit produceren en olijfboomgaarden, die eveneens karakteristiek zijn voor het Toscaanse landschap.

Technical Details
Regio: Toscane
Gemeente: Florence
Zone: Florence 

Type: kasteel te koop – kasteel Toscane

Woonoppervlakte: 5000 m2
Perceeloppervlakte: 9 hectare

    
Toscane – Florence. Florence 15 km – Fiesole 12 km – Sesto Fiorentino 20 km –  Pistoia 45 km -  Lucca 75 km – Pisa 80 km – Montecatini Terme 55 km – Forte dei Marmi 100 km – Vliegveld “Amerigo Vespucci” Florence 15 km.
    
    
   
Ref: 0623
Prijs: 5M tot 10M

kasteel te koop

kastelen florence
kastelen in chianti

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Florence - Chianti

De bekendste streek in Toscane is Chianti. Beroemd over de hele wereld dankzij de kwalitatief zeer goede wijnen die hier geproduceerd worden.
Er zijn talloze dorpen en gehuchten in deze streek met een eigen onweerstaanbare charme. Juist hier in Chianti bevinden zich antieke, voorname kastelen, historische villa’s en residenties, exclusieve residenties en ander luxe vastgoed, die deze zone een enorm prestige hebben verleend.
Op de grens tussen de provincies van Florence en Siena liggen de karakteristieke glooiende heuvels van Chianti, een uitgestrekte zone waar nationaal en internationaal steeds meer vraag naar is.
Wat betreft het Florentijnse deel van Chianti zijn de volgende stadjes een bezoek waard: Greve in Chianti, Pontassieve, Fiesole, Bagno a Ripoli, Impruneta, Lastra a Signa, San Casciano, Montespertoli, Certaldo en Montelupo Fiorentino.