Schitterend Complex Te Koop Bij Città Di Castello | Lionard 

Schitterend complex te koop bij Città di Castello

full screen
28 foto
Dit exclusieve, prachtige vastgoed midden in het groene landschap van Umbrië is te koop.
Het betreft een magnifiek luxe complex dat op geringe afstand van de belangrijkste Italiaanse kunststeden ligt. Het complex met een totale woonoppervlakte van 2800 m2 bestaat uit vijf aparte panden, die perfect gerestaureerd zijn en met grote zorg afgewerkt. Alle panden zijn accommodaties voor toeristen. Het gehuchtje waar het luxueuze relais zich bevindt, heeft een rijke en boeiende historie en tot op de dag van vandaag heeft het zijn onmiskenbare middeleeuwse aspecten behouden.
In het voornaamste pand is op de vier verdiepingen het luxueuze relais gesitueerd, met een grote wellnessruimte met een zwembad, een sauna, een Turks bad en een ruimte met massagebedden. Bij het vastgoed horen de privékapel van het gehuchtje, een dependance met twee verdiepingen en een aparte villa, ook met twee verdiepingen, en buiten een zwembad op het grote stuk bijbehorende terrein; bovendien is er een wijnkelder en parkeerruimte.
De exclusieve residentie bevindt zich in een 6000 m2 groot park, dat met standbeelden is verfraaid en waar prachtige uitkijkjes over het landschap zijn.
De heldere, lichte vertrekken zijn elegant ingericht, waardoor de fascinerende geschiedenis van dit zeer oude gehuchtje gestalte heeft gekregen. Vanuit deze locatie zijn de mooiste steden in Umbrië en Toscane makkelijk bereikbaar, maar het ontdekken van de talloze middeleeuwse gehuchtjes in de omgeving is ook een immens genoegen.
Echt een droom van een residentie en helemaal perfect om te genieten van de belangrijke culinaire tradities en wijnen in deze streek; een eldorado van rust waar men tot zichzelf kan komen in een harmonieuze, rijk geschakeerde natuurlijke entourage, ver weg van het stadsleven, maar toch met alle denkbare comfort.
Technical Details Regio: Umbrië
Provincie: Perugia
Zone: Città di Castello

Type: luxe gehuchtje

Woonoppervlakte: 2800 m2
Perceeloppervlakte: 6000 m2

Relais: vier verdiepingen
Wellnesszone: zwembad, sauna, Turks bad, massagefaciliteiten
Dependance
Privékapelletje
Villa
Zwembad buiten
Kelder
Parkeerplaats

Perugia 62 km - Ancona 164 km - Siena 107 km - Vliegveld Perugia 59 km Ref: 1867
Prijs: 5M tot 10M

exclusieve residentie

luxe villa
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Città di Castello

Perugia is een zeer interessante stad in Midden-Italië met haar vijf historische stadswijken binnen de Etruskische muren. De stad ligt gunstig ten opzichte van enkele belangrijke kunststeden zoals Florence, Siena en Rome.
De belangrijkste cultuurhistorische bezienswaardigheden in Perugia dateren uit de Middeleeuwen en de Renaissance. De Fontana Maggiore uit de dertiende eeuw is het onbetwiste symbool van de stad. Een andere interessante plek is het Palazzo dei Priori met de kolossale toegangsdeur geflankeerd door de beroemde beelden van de Griffioen en de Leeuw, andere stadssymbolen.
Zowel in Perugia als in de dorpjes in de omgeving staan prachtige luxe villa's en karakteristieke landhuizen, paradijselijke oorden in een ongerept natuurschoon.