Appartement Met Uitzicht Op Florence Te Koop | Lionard 

Appartement met uitzicht op Florence te koop

full screen
48 foto
In het dorpje Poggio a Caiano vlak bij Prato zijn drie appartementen in deze schitterende historische villa te koop.
Het uitzicht van deze appartementen op de stad Florence is spectaculair. De woningen bevinden zich in een historische villa die typisch is voor de buitenhuizen uit vroegere tijden; het pand staat in de weelderig begroeide heuvels bij Florence met rondom de harmonieuze kleurenpracht van het Toscaanse natuurschoon zoals olijfboomgaarden.
Mocht de aanstaande koper dat willen dan kunnen deze drie afzonderlijke appartementen tot één grote woning worden samengevoegd.
Het appartement op de begane grond is 242 m2 met daarbij een kleine gemeenschappelijke tuin van ongeveer 34 m2; bij het appartement hoort een kelder en er zijn twee overdekte eigen parkeerplaatsen.
Het tweede appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is kleiner, 110 m2; er hoort een tuin bij, een eigen parkeerplaats en een kelderruimte.
Het derde appartement ligt op de tweede plus derde verdieping van de historische villa; het is ongeveer 170 m2 groot en beschikt eveneens over kelderruimte en twee eigen parkeerplaatsen.
De ruime en lichte vertrekken zijn zeer karakteristiek met de veertiende-eeuwse architectonische elementen als caissonplafonds, antieke schouwen en verticale stenen draagelementen.
Rondom het historische pand ligt een uitstekend onderhouden tuin met een gracieuze fontein en een schitterend terras met een fantastisch uitzicht op de Dom van Florence.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Prato
Gemeente: Poggio a Caiano

Type: appartementen

Woonoppervlakte: 522 m2
Perceeloppervlakte: -

5 slaapkamers
4 badkamers
Gemeenschappelijke tuin
Terras
Uitzicht op Florence

Florence 20 km - Prato 10 km - Pistoia 25 km - Forte dei Marmi 95 km Ref: 3807
Prijs: Tot 2.5M

villa prato

villa te koop bij prato
villa te koop in poggio a caiano

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Poggio a Caiano

De stad Prato in het centrale deel van Toscane ligt dicht bij Florence. In Prato zijn verscheidene oude, interessante monumenten, met name middeleeuwse gebouwen die met het prachtige lokale marmer zijn gebouwd. 
In het Museo Civico in Palazzo Pretorio bevindt zich een mooie collectie kunstwerken van de belangrijkste schilders uit de periode van de veertiende eeuw tot de Renaissance. Eigentijdse kunst is in het bekende Centro per l'Arte Contemporanea "Luigi Pecci" te bewonderen.
De economie van Prato is van oudsher op een bloeiende textielindustrie gebaseerd, ook al is door het groeiend aantal inwoners de textielbranche veranderd en de tertiaire sector belangrijker geworden met onder andere banken, verzekeringsmaatschappijen en de vrije beroepssector.
In de loop der jaren zijn in de contreien van Prato meer en meer luxe villa's gebouwd, voornamelijk in de prachtige groene heuvels, maar steeds op korte afstand van alle voorzieningen die een stad als Prato biedt.