Villa Te Koop In De Heuvels Van Fiesole | Lionard 

Villa te koop in de heuvels van Fiesole

full screen
52 foto
Op een bijzonder exclusieve en panoramische locatie in de heuvels van Fiesole, provincie Florence, is deze villa omringd door natuurschoon te koop.
Het pand dateert uit de zestiende eeuw, wat aan enkele architectonische elementen uit die periode is te zien. In de jaren zeventig van de twintigste eeuw is de villa deskundig gerenoveerd.
De villa die te koop staat, heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 800 m2 verdeeld over meerdere verdiepingen die via een grote trap met elkaar in verbinding staan.
De begane grond van de hoofdwoning is ingedeeld als volgt: drie grote salons, een eetkamer, drie slaapkamers en twee badkamers plus enkele facilitaire vertrekken.
Een brede stenen trap met smeedijzeren trapleuningen loopt naar de eerste verdieping waar twee aparte appartementen zijn, die heel makkelijk kunnen worden samengevoegd tot één grote woning.
Op de mansarde is een ander appartement gerealiseerd met uitzicht op de omgeving en de rivier de Arno.
De villa is tot in de miniemste details prachtig afgewerkt en verfraaid met materialen van uitstekende kwaliteit: plafonds met houten balken, terracotta vloeren, parket, kostbare stofferingen en antiek meubilair.
Rondom de villa ligt een bijzonder mooi park van ongeveer 2 hectare waar een schitterend zwembad met een recreatieruimte is.
In een tel zijn het centrum en allerlei voorzieningen te bereiken, terwijl men in de heuvels rondom allerlei sporten kan beoefenen, bijvoorbeeld trekking en paardrijden, en van het contact met de ongerepte natuur van de omgeving kan genieten.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Florence
Gemeente: Fiesole

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 800 m2
Perceeloppervlakte: 2 hectare

3 verdiepingen
Mansarde
Bos
Tuin
Zwembad

Florence 12 km - Pisa 100 km - Lucca 80 km - Forte dei Marmi 110 km - Arezzo 75 km

Ref: 3539
Prijs: € 2.500.000

villa's in fiesole

villa's in de heuvels van fiesole
villa's te koop fiesole

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Fiesole

Florence, in de hele wereld bekend als de kunstad bij uitstek, heeft een niet te overtreffen erfgoed aan kunstwerken, historische gebouwen en monumenten, waardoor de stad een fantastisch openluchtmuseum is. Het historische centrum van Florence is Piazza della Signoria met het indrukwekkende Palazzo Vecchio en de Galleria degli Uffizi. Hier vlakbij staat de Dom met de majestueuze koepel van Brunelleschi, de Klokkentoren van Giotto en het Baptisterium met de beroemde bronzen deuren genoemd naar Johannes de Doper.
De rivier de Arno stroomt dwars door de hoofdstad van Toscane, die rijk is aan prachtige luxe villa's en historisch en architectonisch prestigieus vastgoed dat te koop worden aangeboden. De beroemdste brug over de Arno is de unieke Ponte Vecchio met de karakteristieke juwelierswinkeltjes. De brug met daarboven het suggestieve Corridoio van Vasari, is de enige die niet in de Tweede Wereldoorlog is gebombardeerd. op de linkeroever van de Arno zijn wijken met heel oude ambachtsplaatsen en winkeltjes met nog de sfeer van het Florence van weleer, zoals die in de romans van Vasco Pratolini en Marcello Vannucci zo suggestief is beschreven.