Luxueus Appartement Aan Het Lago Maggiore | Lionard 

Luxueus appartement aan het Lago Maggiore

full screen
44 foto
In Piëmonte aan de oever van het Lago Maggiore is dit luxueuze appartement in een bijzonder mooie historische villa te koop.
De villa is begin vorige eeuw op een exclusieve en panoramische plek aan het meer gebouwd en de schitterende residentie valt onmiddellijk op door haar enorme scenografische effect en bijzondere architectuur met exotische details. Het pand roept de sprookjesachtige sfeer van de verhalen uit 'Duizend en een nacht' op, vooral door de minaret aan de kant van de tuin en de tropische vegetatie daaromheen, maar ook door de overvloed aan decoratieve elementen.
Het appartement bevindt zich in het centrale gedeelte van de villa, het voorname representatieve deel, en heeft een adembenemend mooi uitzicht over de hele Baai van Borromeo tot aan de oevers van de overkant omlijst door besneeuwde bergen.
Dit luxueuze appartement met een woonoppervlakte van 150 m2 is compleet gerenoveerd en bestaat uit een scenografische entree, een royale salon met grote raampartijen om van het prachtige panorama te genieten, een terras met uitzicht op het meer, een keuken, een badkamer, een laundry en een slaapkamer. De entresolverdieping is als volgt ingedeeld: een masterslaapkamer, een inloopgarderobe, een halletje en twee badkamers.
De vertrekken die er tot in de puntjes verzorgd uitzien en uitbundig zijn gedecoreerd met stillevens en landschappen, zijn sfeervol en comfortabel en daardoor perfect voor een fantastisch verblijf aan het schitterende Lago Maggiore.
Bij het vastgoed hoort een kelderruimte in het souterrain en twee privé-parkeerplaatsen. Buiten voor de grote salon loopt een brede stenen trap naar de charmante tuin waar een prachtig zwembad is aangelegd dat in gemeenschappelijk gebruik is.
Technical Details Regio: Piëmonte
Provincie: Verbano-Cusio-Ossola
Gemeente: Baveno

Type: luxueus appartement

Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 40 m2

2 slaapkamers
3 badkamers
Zwembad
Uitzicht op het meer
Eigen terras: 40 m2
2 parkeerplaatsen

Stresa 3 km - Verbania 10 km - Turijn 140 km - Milaan 95 km - Lugano 105 km Ref: 3795
Prijs: Tot 2.5M

luxueus appartement

lago maggiore
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lago Maggiore

Het Lago Maggiore met het heerlijk zachte klimaat ligt tussen de schitterende heuvels en bergen van Piëmonte. Ongetwijfeld is het meer en omgeving een van de gewildste en geliefdste  zones, ook door de gunstige ligging.
De zachte temperatuur in de winter en de frisse zomers betekenen dat rondom het Lago Maggiore een grote variëteit aan typisch subtropische bloemen, planten, struiken en bomen te vinden is: citroenplanten, olijfbomen, laurierstruiken, maar ook grote cameliastruiken, rodondendrons en azalea's.
Dit is een exclusieve zone met prachtige villa's die te koop zijn en waar enorm veel vraag naar is. De Italiaanse meren zijn steeds meer een uiterst geliefde locatie geworden voor belangrijke ondernemers en de nationale en internationale jet-set.