Prachtig Huis Met Zwembad In Het Natuurschoon Van Toscane | Lionard 

Prachtig huis met zwembad in het natuurschoon van Toscane

full screen
56 foto
Schitterend Toscaans huis te koop in de weelderig begroeide heuvels van de provincie Pisa, in het gemeentelijk gebied van Pontedera.
De villa met twee verdiepingen en een woonoppervlakte van wel 600 m2 is een 'leopoldina' residentie uit de negentiende eeuw en volledig gerenoveerd.
De locatie staat garant voor het maximum aan privacy dus het is er erg rustig; de villa staat in een zeldzaam mooi landschappelijk gebied en is door een groot park van een hectare omringd. Er zijn zelfs kunstmatig enkele heuveltjes gemaakt om het vastgoed nog volmaakter te integreren in het omringende natuurschoon.
In de prachtige tuin is een zwembad, een gazebo van 70 m2 plus een andere kleinere gazebo en tevens een ruimte om te barbecuen, dus ideaal om zomers heerlijke maaltijden te bereiden.
Het interieur van de villa ziet er zeer verzorgd uit en is smaakvol ingericht. De zonnige woonruimte bestaat uit ruime vertrekken die via doorgangen met suggestieve arcades met elkaar in verbinding staan en grote kolommen maken deze woonzone nog voornamer. Er zijn prachtige terracotta vloeren, stenen schouwen, gewelfde plafonds en witgeschilderde mooie houten zolderingen.
Het slaapgedeelte bestaat uit drie slaapkamers en zes badkamers, die allemaal erg ruim en tot in de puntjes verzorgd zijn.
Deze luxueuze villa in de Toscaanse natuur staat niet ver van Pisa, de Middellandse Zee en het stadje Pontedera en is een volmaakte residentie in de typisch Toscaanse stijl.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Pisa
Gemeente: Pontedera

Type: luxe villa - Toscaans huis

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 1 hectare

2 verdiepingen
3 slaapkamers
6 badkamers
Gazebo
Zwembad
Overdekte parkeerplaats

Pisa 30 km - Livorno 35 km - Castiglioncello 50 km - Versilia 70 km - Florence 60 km Ref: 3785
Prijs: € 2.300.000

toscaans huis

villa met zwembad
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Pontedera

Pisa is een belangrijke stad in Toscane die haar bekendheid vooral te danken heeft aan de beroemde Scheve Toren op Piazza dei Miracoli met het Baptisterium en de Dom. Dit landmark is tot werelderfgoed verklaard en populair bij miljoenen toeristen, maar ook bij de Italianen zelf. Het is een 'must' voor ontelbare buitenlanders die Italië bezoeken, maar er zijn nog veel andere plekken in Pisa die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Bijvoorbeeld Piazza dei Cavallieri, de Lungarni Mediceo, Gambacorti, Pacinotti, Galilei, Sonnino, Simonelli (de kades langs de Arno), Palazzo dell’Orologio, de Torre della Muda, het middeleeuwse deel van de stad (Borgo Stretto, torenwoningen, Arabische marktjes, te veel om hier op te noemen). De muurschildering ‘Tuttomondo’ van de internationaal bekende kunstenaar Keith Haring, Piazza Dante, Piazza Garibaldi, Palazzo dei Medici. In de omstreken van Pisa liggen veel dorpen die historisch en cultureel interessant zijn, maar ook architectonische kleinoden bevatten zoals schitterende prestigieuze villa’s of historische residenties van onschatbare waarde, prestige en allure. Dergelijke vastgoedobjecten dateren vaak uit de periode van de Medici-familie of uit de Renaissance in het algemeen en zijn echte kunstwerken waarin luxe en Toscaanse elegantie volmaakt in harmonie zijn.