Luxe Villa Te Koop In Imola | Lionard 

Luxe villa te koop in Imola

full screen
54 foto
Prachtige luxe villa in een exclusieve en rustige groene omgeving in de periferie van Imola in de provincie Bologne te koop.
Het pand is in 2000 gebouwd en verkeert in uitstekende staat met mooie afwerkingselementen en grote ruimtes die goed gedistribueerd zijn en gezamenlijk een woonoppervlakte van ongeveer 600 m2 beslaan. Er zijn drie verdiepingen met centraal een leuk torentje waar de twee vleugels van de residentie aan zijn gekoppeld.
Vanaf de hoofdweg loopt een lange eigen laan naar de villa, zodat men meteen het gevoel van grote privacy ervaart die deze elegante residentie kenmerkt.
Een park van 3700 m2 met een uiterst verzorgd groot gazon ligt rondom de woning waar aan de buitenkant veranda's en terrassen zijn met uitzicht op het natuurschoon van de omgeving; men krijgt het gevoel ver van de stad te wonen, terwijl in werkelijkheid het stadscentrum op enkele minuten afstand ligt. Het is mogelijk om in het park een prachtig zwembad aan te leggen, zodat men volop van de zomerse dagen kan genieten.
In het huis zijn drie slaapkamers en vier badkamers, verder een grote living met parket, houten zolderingen en grote boogramen. De royale woonkeuken met metselwerk is met baksteentjes afgewerkt. Ook de buitenmuren van de villa zijn in baksteen met de karakteristieke rode kleur gebouwd.
Deze villa die in Imola te koop is, is nieuw, sfeervol en comfortabel met bovendien alle gewenste faciliteiten van een wat afgezonderde residentie op het land, maar met het stadje in de buurt en de belangrijkste lokaliteiten in de regio op korte afstand.
Technical Details Regio: Emilia Bologna
Provincie: Bologne
Gemeente: Imola

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 3730 m2

3 slaapkamers
4 badkamers
Afwerking met kwaliteitsmateriaal
Torentje
Veranda
Terrassen

Adriatische Zee 50 km - Vliegveld 30 km - Bologne 45 km - Rimini 85 km - San Marino 85 km - Venetië 180 km - Florence 150 km Ref: 3802
Prijs: € 2.200.000

villa imola

luxe huizen
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Imola

De regio Emilia Romagna met in het noorden de rivier de Po en in het zuiden de Apennijnen is een van vruchtbaarste en productiefste streken in Italië dankzij de invloed van de Adriatische Zee waardoor het klimaat mild is.
Het contrast tussen de bergen en de zee in Emilia Romagna betekent voor bezoekers adembenemend mooie landschappen: een fantastische mix van kleuren en geuren van het natuurschoon, van een positieve manier van leven, van muziek, film, kunst en veel bezienswaardigheden. Dus al met al is deze regio een lust voor het oog en een weldaad voor de geest.
Liefhebbers van strand en zee, zonaanbidders en al wie van vertier en uitgaan houden, kiezen voor de 'Riviera Romagnola', de kuststreek met het langste strand in heel Europa.
In Rimini, Riccione, Cattolica zijn excellente toerististenaccommodaties: relax, veel vertier en uitgaan zijn voor honderd procent gegarandeerd.
Toeristen kunnen genieten van het natuurschoon van de Apennijnen, de steden Parma en Piacenza bezoeken of wandelen of tochten te paard maken in de schitterende parken en natuurreservaten.
Ook is er een groot aanbod aan wellnessvoorzieningen vanwege de thermen, waarvan die van Salsomaggiore en Bagno di Romagna de bekendste zijn.
De opera's van Verdi, de gedichten van Ugo Pascoli en de meesterlijke films van de grote regisseur Frederico Fellini zijn voorbeelden van de belangrijke artistieke cultuur in deze regio.