Villa Te Koop In De Provincie Como | Lionard 

Villa te koop in de provincie Como

full screen
41 foto
Villa te koop in de provincie Como niet ver van het mooie Comomeer, op een exclusieve locatie met veel privacy en omringd door natuurschoon.
De villa die te koop wordt aangeboden, telt meerdere verdiepingen met grote en lichte vertrekken; de gezamenlijke woonoppervlakte is ongeveer 1000 m2.
Een laan verfraaid met antieke standbeelden en lieflijke putti's voert de gasten naar de ingang van de villa en wel naar de weelderige woonzone. Deze ruimte is rijkelijk met marmeren elementen ingericht en verfraaid met een grote antieke schouw en geraffineerd gedecoreerde plafonds. Een grote, haast koninklijke wenteltrap vormt de prachtige verbinding tussen de verdiepingen in de villa; deze trap voert naar de bovenverdiepingen waar een andere woonruimte met een zitkamer en eetkamer is en naar het slaapgedeelte met vier slaapkamers en vier badkamers.
Bij de villa is een grote tuin van ongeveer 7200 m2 met een tennisveld en met voldoende ruimte om ook een schitterend zwembad te realiseren om in de warme maanden van het jaar verkoeling te zoeken.
 
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Como

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 1000 m2
Perceeloppervlakte: 7200 m2

3 verdiepingen
4 slaapkamers
4 badkamers
Tuin
Tennisveld

Como 16 km - Cernobbio 20 km - Bellagio 35 km - Varenna 43 km - Lecco 22 km - Milaan 40 km - Vliegveld Milaan Malpensa 50 km Ref: 3772
Prijs: € 1.250.000

villa in inverigo

villa te koop bij como
villa's bij como te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Como

Vanwege de schitterende droomhuizen en luxe villa's die de oevers van het Comomeer verfraaien waar beroemde acteurs, zangers, modeontwerpers, voetballers en rijke zakenlieden wonen, is deze zone wereldberoemd. Maar het Comomeer is vooral beroemd, omdat het een van de suggestiefste locaties ter wereld is, die in het verleden de beroemde componist Verdi, dichters als Lord Byron en schrijvers als Stendhal heeft geïnspireerd: een locatie waar schitterend natuurschoon de omlijsting vormt van ongelooflijk mooie residenties.
De omgeving en het meer met de schilderachtige haventjes en luxe villa's op de oevers biedt een scala aan interessante culturele excursies, zorgt voor vertier en ontspanning.
De stad Como en het gelijknamige meer is niet alleen een ideale locatie voor een plezierig toeristisch uitstapje, maar ook voor het investeren in een prachtig pand om zelf te bewonen. In deze zone is werkelijk een groot aantal schitterende panden midden in het natuurschoon te koop.