Recent Gebouwde Kleine Villa In Forte Dei Marmi | Lionard 

Recent gebouwde kleine villa in Forte dei Marmi

full screen
27 foto
Recent gebouwde, charmante kleine villa te koop in Forte dei Marmi in de bekende kuststreek Versilia in Toscane.
Het pand telt drie verdiepingen waarvan een het souterrain is; er zijn grote lichte vertrekken die op veel manieren functioneel kunnen worden benut. Op de begane grond is een royale open living met een ruimte voorafgaand aan de keuken en de keuken zelf. Het souterrain is ingedeeld in een flinke grote woonruimte en twee slaapkamers plus twee badkamers. Op de eerste verdieping pal onder het dak kan een andere slaapkamer gerealiseerd worden.
De hoofdingang van dit mooie villaatje is aan de straatkant en ernaast loopt een paadje naar de achterkant van het huis. Door de in een warme kleur oranje gesausde gevel, het schuinaflopende dak en de grote ramen ziet de villa er zeer karakteristiek uit en valt meteen op.
De vertrekken daarentegen zijn eenvoudig en sfeervol en in lichte tinten wit, beige en een roomkleur afgewerkt waarmee elk type inrichting zal harmoniëren.
Deze charmante villa die te koop is, staat op slechts 200 meter afstand van het strand en is perfect voor zomervakanties met het hele gezin, maar is ook zodanig van alle gemakken voorzien dat het mogelijk is hier het hele jaar te wonen.
Het stadscentrum plus allerlei voorzieningen zijn onder handbereik, belangrijke en interessante steden in de regio liggen dichtbij en zijn makkelijk per auto bereikbaar.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Gemeente: Forte dei Marmi

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 200 m2
Perceeloppervlakte: -

2/3 slaapkamers
2 badkamers

Middellandse Zee 200 meter - Pisa 45 km - Lucca 35 km - Pistoia 75 km - Florence 125 km - Siena 180 km - La Spezia 50 km Ref: 3763
Prijs: € 1.350.000

luxe huis

villa in versilia
forte dei marmi

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi is een exclusieve badplaats in Versilia, de bekende kuststreek in het noorden van Toscane, die zijn naam aan het kleine fort in het centrum van de stad te danken heeft en aan het marmer dat uit de Apuanen tot aan de haven werd getransporteerd om vervolgens over zee naar andere landen verscheept te worden.
In de loop der jaren heeft Forte dei Marmi steeds meer mensen, waaronder acteurs, zakenmensen, internationale beroemdheden en sporters dusdanig gefascineerd, dat zij Forte dei Marmi als favoriete zomerbestemming hebben gekozen.
De omgeving kent veel groen met luxe villa's en droomhuizen omringd door in volle bloei staande tuinen op een steenworp afstand van strand en zee. Forte dei Marmi is een locatie voor de elite, met exclusieve boutiques, beroemde discotheken en privéclubs. Forte dei Marmi is het summum voor wie een combinatie zoekt van luxe en natuurschoon, glamour en relax.
De afgelopen jaren hebben veel investeerders luxe residenties van enorme waarde en allure in Forte dei Marmi gekocht, zodat dit Toscaanse gebied nog fascinerender en populairder is geworden.