Typisch Toscaanse Luxe Villa In Pistoia | Lionard 

Typisch Toscaanse luxe villa in Pistoia

full screen
62 foto
Magnifieke villa uit de periode van de Medici, waarschijnlijk uit de zestiende eeuw maar de eerste betrouwbare gegevens dateren uit de zeventiende eeuw. De villa die te koop is, staat in Toscane, niet ver van Pistoia, en wordt door een vijftien hectare groot landgoed omringd waar een excellente olijfolie wordt geproduceerd.
De voorname residentie met een woonoppervlakte van ongeveer 1250 m2 telt drie verdiepingen met uiterst fascinerende vertrekken, die groot en luxueus zijn en waar het historisch prestige van de residentie van afstraalt. Er zijn zes elegante salons in het woongedeelte en zeven slaapkamers met vijf badkamers in het slaapgedeelte. Bij de residentie horen een kelder plus een ruimte om olijven te persen en bovendien een exclusief eigen stuk grond van ongeveer 5000 m2 waar een schitterend zwembad op een plek met een mooi uitzicht is aangelegd en waar een zeventiende-eeuws gewijd kapelletje staat.
Op het landgoed is een gehuchtje met rustieke stenen huizen, die mooi onderhouden zijn en als agritoerisme worden geëxploiteerd. Dit is een perfecte locatie om volop van de rust van het Toscaanse natuurschoon met het heuvellandschap te genieten waar deze streek halverwege Florence en Pisa wereldberoemd om is.
Een ander rustiek pand met een woonoppervlakte van 270 m2 hoort eveneens bij dit luxe vastgoed.
Bij het agritoerisme zijn achtereenvolgens een hooischuur, een oven buiten, een kippenren, een speelzaal, eigen veranda's, een laundry, verschillende opslagruimtes en een grote in steen gemetselde paardenstal met een dressuurmanege.
Deze schitterende luxueuze residentie is niet alleen buitengewoon comfortabel en biedt een scala aan exploitatiemogelijkheden, maar is ook een prachtige kans de authentieke, eeuwenlange Toscaanse leefgewoontes en tradities te beleven. 
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Pistoia
Gemeente: Massa e Cozzille

Type: luxe villa - agrarisch bedrijf

Woonoppervlakte: 2870 m2
Perceeloppervlakte: 15 hectare

Hoofdvilla: 1250 m2
3 verdiepingen
6 salons
7 slaapkamers
5 badkamers
Kelder
Olijfpers
Casa colonica (boerenhuis): 270 m2
Tuin: 5000 m2
2300 olijfbomen
Zwembad
Gewijde privékapel


Forte dei Marmi 60 km - Florence 44 km - Montecatini Terme 4 km - Lucca 30 km - Livorno 75 km Ref: 3803
Prijs: 5M tot 10M

villa te koop

agrarisch bedrijf
historische residenties

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Pistoia

De provincie Pistoia ligt dicht bij de bekendste steden in Toscane, tussen Florence, Lucca en Pisa, en kenmerkt zich door prachtige landschappen  en een rijk cultureel en artistiek erfgoed.
De provincie Pistoia kent een groot en gevarieerd aanbod voor kunstliefhebbers, liefhebbers van de natuur en bergen, voor bezoekers van de thermen, voor congresgangers en voor mensen die in wijn en gastronomie zijn geïnteresseerd.
De Middeleeuwen, Renaissance en Barok hebben duidelijk hun sporen nagelaten in de 'palazzi', loggia's, kerken en in pittoreske dorpjes en oude kastelen, maar ook in de vele luxe villa's en ander exclusief vastgoed in deze streek.
Braderieën en dorpsfeesten zijn er te kust en te keur in de Toscaanse dorpen en stadjes, zodat de bezoeker op een authentieke manier met de echte tradities en cultuur van deze prachtige streek kennis kan maken.