Schitterend Landgoed In Chianti In Toscane | Lionard 

Schitterend landgoed in Chianti in Toscane

full screen
57 foto
Boven op een heuvel in Chianti in de provincie Florence buitengewoon mooi vastgoed met een voorname villa met boerderij en wijnkelder te koop. Rondom deze panden liggen 113 hectare landerijen: wijngaarden, olijfgaarden, bossen, graanakkers, andere landbouwgrond en een precieuze 'tartufaia', een terrein waar truffels groeien.
Ooit was deze vila eigendom van de beroemde Pitti-familie in Florence, die hier al zevenhonderd jaar geleden wijn produceerde. De villa is het centrale pand van het complex en op een asymmetrische plattegrond gebouwd met drie verdiepingen boven de grondlijn. Twee appartementen op de begane grond met kantoren, de receptie en gemeenschappelijke ruimtes zijn voor het agritoerisme bestemd. Op de eerste verdieping zijn vier privé-appartementen voor de eigenaren en het personeel. De tweede verdieping wordt als opslagruimte gebruikt.
De tuin die bij de villa hoort is als recreatiezone ingericht en een perfecte plek om diners en evenementen te organiseren, dankzij het restaurant dat onderdeel van het vastgoed is.
De wijnkelder met het oude en nieuwe gedeelte is het pronkstuk van dit vastgoed en bevindt zich dicht bij de boerenhoeve. De verschillende ruimtes zijn bestemd voor de wijnproeverij, het bottelen van de wijn en het rijpen van de kostbare wijnen die op dit landgoed worden geproduceerd. In het lokaal om wijn te proeven is een oude Etruskische graftombe.
Vlak bij de voorname villa staat een pand dat begin 2000 compleet is gerenoveerd en geheel als toeristenaccommodatie wordt geëxploiteerd. Hier zijn acht vakantieappartementen met daarbij een eigen terrein met de tuin en parkeerplaats en dan ligt er op een mooi beschutte plek ook een prachtig zwembad.
Twee andere panden die geheel op zichzelf staan zijn in meerdere eenheden opgesplitst, met zeventien appartementen voor permanente bewoning en andere eenheden die als opslagruimtes in gebruik zijn.

Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Florence
Zone: Chianti

Type: agrarisch bedrijf - agritoerisme - luxe villa - boerenhuis

Woonoppervlakte: 2500 m2
Perceeloppervlakte: 113,04 hectare

Voorname villa
17 appartementen voor vaste bewoning
8 vakantieappartementen
Restaurant
Wijnkelders
Boerenhoeve
Agritoerisme-accommodatie
Wijngaard: 15,83 hectare (waarvan 12,05 hectare Chianti Superiore DOCG, 2,48 hectare IGT Toscaanse wijn, 1,3 hectare Vin Santo)
Olijfboomgaarden: 11 hectare
'Tartufaia' (stuk land waar truffels groeien)
2 bijgebouwen voor tractoren
2 hooischuren
2 varkensstallen
Bos: 47,2 hectare
Landbouwgrond: 39 hectare

Florence 33 km - Vliegveld Florence 42 km - Siena 38 km - Livorno 97 km - Vliegveld Pisa 87 km Ref: 3691
Prijs: Boven 10M

agritoerisme te koop

villa's in chianti
agrarisch bedrijf

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Barberino Val d'Elsa

De bekendste streek in Toscane is Chianti die mede dankzij de kwalitatief zeer goede wijnen die hier geproduceerd worden wereldwijd beroemd is.
Er zijn talloze dorpen en gehuchten in deze streek met een onweerstaanbare eigen charme. Juist hier in Chianti staan oude, voorname kastelen, historische villa’s, exclusieve residenties en zijn er grote belangrijke landgoeden, wat deze zone zo mooi maakt.
Op de grens tussen de provincies van Florence en Siena ligt het karakteristieke glooiende heuvelgebied van Chianti, een uitgestrekte geografische zone waar nationaal en internationaal steeds meer vraag naar is.
Wat betreft het Florentijnse deel van Chianti zijn de volgende stadjes een bezoek waard: Greve in Chianti, Pontassieve, Fiesole, Bagno a Ripoli, Impruneta, Lastra a Signa, San Casciano, Montespertoli, Certaldo en Montelupo Fiorentino.