Magnifieke Villa Aan Zee In Puglia | Lionard 

Magnifieke villa aan zee in Puglia

full screen
40 foto
Schitterende luxe villa te koop aan de fantastische Adriatische Zee in Puglia, in de provincie Lecce. De villa staat op een schitterende plek op slechts 500 meter afstand van de ongerepte stranden van deze prachtige regio in Zuid-Italië.
De residentie telt twee verdiepingen met een totale woonoppervlakte van ongeveer 160 m2 en heeft grote buitenruimtes die samen 5000 m2 beslaan. Opvallend aan de villa zijn de grote zonnige terrassen met uitzicht op zee, de weelderig begroeide pergola's en de prachtige mooi onderhouden tuin.
In 2014 is het pand compleet gerenoveerd, opnieuw smaakvol ingericht en van alle gewenste gemakken voorzien die bij een huis aan zee horen.
Er zijn twee aparte appartementen die met de trap buiten bereikbaar zijn: een op de begane grond met een woonoppervlakte van 90 m2 en een op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 64 m2. In beide appartementen zijn sfeervolle lichte vertrekken met een adembenemend mooi uitzicht over zee. De gehele villa biedt makkelijk plaats aan maximaal tien personen, want er zijn namelijk vier slaapkamers, twee badkamers en twee keukens.
De villa die te koop is, staat op een plek met veel privacy, terwijl het centrum van het stadje dichtbij is en andere interessante lokaliteiten in de zone ook niet ver weg liggen, maar de kristalheldere en blauwe zee is natuurlijk het echte paradepaardje van heel Puglia.   
Technical Details Regio: Puglia
Provincie: Lecce
Gemeente: Gagliano del Capo

Type: luxe villa

 Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 5000 m2

2 verdiepingen
2 appartementen
2 keukens
4 slaapkamers
2 badkamers
Terrassen met uitzicht op zee: 70 m2
Pergola's
Tuin

Adriatische Zee 500 meter - Lecce 65 km - Gallipoli 50 km - Brindisi 105 km - Taranto 175 km Ref: 3806
Prijs: € 1.280.000

luxe villa

villa's met uitzicht op zee
puglia

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Gagliano del Capo

De provincie Lecce in de regio Puglia is een zone in Zuid-Italië die bekend staat om het nog ongerepte landschap en de kristalheldere zee. Lecce heeft vanaf de Middeleeuwen een opmerkelijke en fascinerende historie, maar Lecce is vooral bekend als de stad van de Barok met talloze goed bewaard gebleven gebouwen en kerken die tezamen een buitengewoon mooi architectonisch erfgoed vormen.
De fantastische combinatie van mediterraans natuurschoon en cultuur maakt deze zone heel gewild en daarom zijn hier veel geweldig mooie luxe residenties. Het schone, heldere zeewater, stranden die als de mooiste van heel Italië worden beschouwd, schitterende monumenten, gastronomische specialiteiten en goede wijnen uit de streek zijn maar enkele van de onnoemlijk vele aantrekkelijke aspecten van Lecce en de hele regio Puglia.