Prachtige Villa Te Koop In Campione D'italia | Lionard 

Prachtige villa te koop in Campione d'Italia

full screen
47 foto
Prachtige villa in Campione d'Italia op een hoger gelegen spectaculaire plek aan het meer van Lugano te koop aangeboden.
Deze villa met een grote scenografische impact staat op een onvergelijkbaar mooie plek en telt twee verdiepingen met een totale woonoppervlakte van 850 m2. Kenmerkend voor de villa die te koop is, is de geraffineerde en geometrische architectuur die contrasteert met het dynamische, weelderiger interieur in oosterse stijl.
Er zijn grote ruimtes en lichte vertrekken dankzij aan alle kanten van het pand glazen wanden, zodat ook volop van het absoluut unieke en scenografische panorama genoten kan worden.
De vertrekken zijn op een geraffineerd stijlvolle manier ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van mooie elementen met evidente oosterse trekjes en vooral de kostbare stofferingen, schilderijen en andere kunstwerken opvallen.
Aan alle kanten van deze charmante villa liggen terrassen met een prachtig uitzicht op het meer van Lugano en het omringende natuurschoon.
In de 1.2 hectare grote in terrassen aangelegde tuin rondom de villa die te koop is, ligt een mooi zwembad met een zonneterras waar dankbaar gebruik van kan worden gemaakt tijdens de warmste maanden van het jaar.
Campione d'Italia is een Italiaanse gemeente op Zwitsers grondgebied en ligt gunstig ten opzichte van diverse interessante Italiaanse en Zwitserse steden.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Como
Gemeente: Campione d'Italia

Type: luxe villa aan het meer

Woonoppervlakte: 850 m2
Perceeloppervlakte: 1.2 hectare

Hoofdvilla
Tuin
Zwembad
Direct aan het meer
Bouwterrein

Como 30 km - Mendrisio 15 km - Varese 30 km - Bellagio 55 km - Milaan 75 km Ref: 3722
Prijs: 5M tot 10M

villa's te koop aan het meer van lugano

villa's direct aan het meer van lugano
villa's te koop in campione d'italia

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Meer van Lugano

Meer van Lugano
Schitterende droomhuizen en luxe villa's aan de oevers van het meer hebben deze zone wereldberoemd gemaakt. In deze luxueuze residenties wonen beroemde acteurs, zangers, mode-ontwerpers, voetballers en rijke zakenlieden. Het Comomeer is echter nog beroemder vanwege het fantastische, suggestieve natuurschoon dat componisten als Verdi, dichters als Lord Byron en schrijvers als Stendhal heeft geïnspireerd.
Het meer met zijn pittoreske bootjes en luxueuze villa's op de oevers biedt een overvloed aan vertier, relax en er zijn interessante culturele excursies te maken.
Como met het beroemde gelijknamige meer is een ideale locatie voor een toeristisch uitstapje, maar ook om in een exclusief pand te investeren om er zelf te wonen: inderdaad is hier een hoge concentratie aan prachtig exclusief vastgoed omgeven door natuurschoon voorhanden, dus keuze genoeg. Ook wonen enkele belangrijke Italiaanse families hier nog steeds in hun prachtige residenties.
Como is een geliefde bestemming van intellectuelen, de aristocratie, prominenten uit de showbusiness en rijke Italiaanse families, maar Como fascineert en verovert iedereen die voor de eerste keer deze omgeving bezoekt.