Liberty Villa Te Koop Aan Het Meer Van Iseo | Lionard 

Liberty villa te koop aan het meer van Iseo

full screen
56 foto
Historische Liberty villa op een opvallende en exclusieve locatie pal aan het meer van Iseo te koop.
De villa die in 1912 door Giuseppe Sommaruga is gebouwd, een uiterst creatieve architect uit Milaan met veel verbeeldingskracht en de grootste vertegenwoordiger van de Libertystijl, is een waar pronkstuk van de Italiaanse architectuur in de vorige eeuw.
Het pand met majestueuze architectonische details en met een zeldzaam elegante uitstraling is een kunstwerk dat de status van de rijke bourgeoisie van destijds vertegenwoordigt; de vertrekken zijn bijzonder licht en hebben een uniek uitzicht op het meer van Iseo; rondom de villa ligt een schitterend park.
De villa die een rijzige structuur heeft door het sierlijke torentje, telt vier verdiepingen die met een interne lift heel comfortabel te bereiken zijn; de totale woonoppervlakte is 2500 m2.
Op de begane grond zijn drie grote salons met de originele open haarden en sierlijk gedecoreerd met frescoscilderingen en stucwerk. Deze vertrekken worden gebruikt voor belangrijke feestelijke gelegenheden en evenementen.
De prachtige trap met hout en smeedijzer en verfraaid met Liberty ornamenten voert naar het slaapgedeelte op de bovenverdiepingen.
Behalve de hoofdvilla zijn er diverse bijbehorende panden waaronder een congresruimte, een met fresco's gedecoreerd klein kerkje en de portierswoning.
Een enorm park van meer dan twee hectare ligt rondom deze sierlijke villa waarin een schitterende veranda is met een naar alle kanten weids uitzicht op de omgeving.
Een exclusieve meerwaarde van het vastgoed dat te koop is, is de eigen bootstalling die het naar behoren completeert.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo
Zone: Meer van Iseo

Type: historische luxe villa

Woonoppervlakte: 2500 m2
Peceeloppervlakte: ongeveer 2 hectare

20 slaapkamers
15 badkamers
Ontvangstsalons
4 verdiepingen
Park
Eigen bootstalling
Congresruimte
Portierswoning

Bergamo 32 km - Brescia 37 km - Milaan 85 km - Vliegveld Bergamo Orio al Serio 30 km Ref: 3685
Prijs: Op aanvraag

luxe villa's te koop aan het meer van iseo

iseo
villa aan het meer van iseo

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Meer van Iseo

Bergamo, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, bestaat eigenlijk uit twee stedelijke agglomeraties: "Città Alta", de hoog gelegen ommuurde bovenstad die boven "Città Bassa", de benedenstad, uittorent. In de benedenstad zijn ook veel historische plekjes, maar de stad is moderner door de urbanisering in de afgelopen decennia. Bergamo wordt ook "Città dei Mille" genoemd, omdat veel inwoners van deze stad meededen aan de tocht door Italië onder leiding van Giuseppe Garibaldi in de periode van het Risorgimento, de eenwording van Italië.
In Bergamo zijn veel monumenten en andere bezienswaardigheden die jaarlijks duizenden toeristen trekken; om er enkele te noemen: Piazza Vecchia, de kathedraal Santa Maria Maggiore, de Cappella dei Colleoni, het Palazzo della Ragione en de antieke stadsmuren die de inwoners vroeger tegen vijandelijke aanvallen moesten beschermen.