Schitterend Kasteel In Umbrië Te Koop | Lionard 

Schitterend kasteel in Umbrië te koop

full screen
48 foto
Dit schitterende kasteel in de omgeving van Perugia is momenteel te koop. Vanwege de prachtige locatie wordt het "Het Terras van Trasimeno" genoemd. Dit kasteel wordt als een van de mooiste en puurste voorbeelden van de Umbrisch-Toscaanse architectuur in de Middeleeuwen beschouwd.
Het vastgoed bevindt zich precies op de scheidslijn van het waterbekken van het meer van Trasimeno en de dalen van de rivieren Nestore en Chiana, in een schitterende, trechtervormige zone die en in Umbrië en in Toscane ligt.
Kenmerkend voor het kasteel zijn de twee hoog oprijzende torens: een vierkante en een ronde toren van waar een schitterend uitzicht op de hele omgeving is.
Het kasteel heeft een totale woonoppervlakte van ongeveer 1300 m2 verdeeld over verschillende verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de representatieve zalen die ooit de paardenstallen waren en met het oorspronkelijke bouwmateriaal uit de vijftiende eeuw zijn gerestaureerd. Deze ruimtes worden tegenwoordig voor belangrijke vernissages, concerten en andere evenementen gebruikt.
Op de tweede verdieping bevindt zich een appartement voor kunstenaars; op de derde en vierde verdieping zijn twaalf slaapkamers en salons.
De vertrekken van het kasteel zijn prachtig ingericht met kwaliteitsmateriaal, met belangrijke stofferingen, met plafonds met houten balken en zijn met frescoschilderingen gedecoreerd.
Technical Details Regio: Umbrië
Provincie: Perugia
Zone: Meer van Trasimeno

Type: luxueus kasteel

Woonoppervlakte: 1390 m2
Perceeloppervlakte: -

12 slaapkamers
4 verdiepingen
Ontvangstsalons
Torens

Perugia 35 km - Meer van Trasimeno 15 km - Arezzo 80 km - Florence 134 km Ref: 3705
Prijs: € 1.350.000

kastelen te koop in italië

kastelen in italië te koop
kastelen te koop in umbrië

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Perugia

Perugia met haar vijf historische wijken ingesloten door Etruskische muren, is een van de prettigste steden in Italië en ligt zeer gunstig tussen de schitterende kunststeden Florence, Rome en Siena. Het overgrote deel van de cultuurhistorische bezienswaardigheden in Perugia dateert overigens uit de Middeleeuwen en de Renaissance.
Het onbetwistbare landmark van Perugia is de Fontana Maggiore uit de dertiende eeuw. Palazzo dei Priori met de indrukwekkende hoge toegangsdeur waarnaast de beroemde Griffioen en Leeuw staan, ook symbolen van de stad, is een andere interessante historische plek. 
In de provincie Perugia zijn prachtige oude stadjes met fantastische luxe villa's en grote kastelen, die binnen de stadsmuren, maar ook buiten in het mooie natuurschoon van Toscane staan .