Luxe Huis In Het Centrum Van Forte Dei Marmi Te Koop | Lionard 

Luxe huis in het centrum van Forte dei Marmi te koop

full screen
41 foto
In het oude stadscentrum van Forte dei Marmi, vlak bij de voetgangerszone en het strand, is deze luxueuze villa te koop.
Het interieur van deze vrijstaande mooie villa wordt gekenmerkt door veel prachtige details, kostbaar materiaal als marmer en Venetiaans stucwerk. De villa heeft een woonoppervlakte van 180 m2 en staat aan alle kanten vrij, zodat er heel comfortabel parkeerruimte voor meerdere auto's is.
De 200 m2 grote buitenruimte van dit luxe huis is grotendeels geplaveid en biedt voldoende ruimte om buiten te eten; tevens is er plaats om in privésfeer buiten in de vrije tijd te relaxen.
Op de begane grond zijn een grote zitkamer met eetkamer, de keuken, een halletje voor de badkamer en de badkamer; in de taveerne is een tweede zitkamer met een open haard, provisieruimte en bergruimte. Op de bovenste verdieping van de villa ligt de masterslaapkamer met een eigen badkamer en balkon, vervolgens twee andere slaapkamers en nog een badkamer.
De villa is typerend voor de residenties van Forte dei Marmi en compleet gerenoveerd; alle denkbare comfort is aanwezig in dit perfecte vakantiehuis aan zee, waar het ook het hele jaar door goed wonen is.
De exclusieve entourage van de woonwijk op een steenworp afstand van de winkelstraten, voorzieningen en bekende bars en restaurants van Forte dei Marmi, betekent dat deze villa die te koop is echt een juweeltje in de vastgoedsector van Versilia is.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Gemeente: Forte dei Marmi

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 180 m2
Perceeloppervlakte: 200 m2

3 slaapkamers
3 badkamers
Parkeerplaats

Lucca 40 km - Pisa 45 km - Florence 110 km - Altopascio 55 km - Versilia Golfclub 6 km - Thermen en Spa 40 km - Vliegveld Pisa 42 km


Ref: 3737
Prijs: € 2.150.000

villa in versilia

forte dei marmi villa's
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi is een exclusieve badplaats in Versilia, die zijn naam aan het kleine fort in het centrum van de stad te danken heeft en aan het marmer dat uit de Apuanen tot aan de haven werd getransporteerd om vervolgens over zee naar andere landen verscheept te worden.
In de loop der jaren heeft Forte dei Marmi een groeiend publiek met name acteurs, zakenmensen, internationale beroemdheden en sporters  gefascineerd en deze prominenten hebben Forte dei Marmi als favoriete zomerbestemming gekozen.
De omgeving is prachtig met veel groen, luxe villa's en droomhuizen omringd door in volle bloei staande tuinen op een steenworp afstand van strand en zee. Forte dei Marmi is een locatie voor de elite, met exclusieve boutiques, beroemde discotheken en privéclubs. Forte dei Marmi is het summum voor wie een combinatie zoekt van luxe en natuurschoon, glamour en relax.
Veel investeerders hebben in de afgelopen jaren luxe residenties van enorme waarde en allure in Forte dei Marmi gekocht, zodat dit Toscaanse gebied nog fascinerender en populairder is geworden.