Prachtig Kasteel Te Koop Bij Perugia | Lionard 

Prachtig kasteel te koop bij Perugia

full screen
61 foto
Imposant kasteel in Umbrië boven op een heuvel niet ver van de stad Perugia te koop.
Dit prestigieuze vastgoed met een eeuwenlange geschiedenis domineert de hele laagvlakte en is door tweehonderd hectare landbouwterrein met zeer productieve wijngaarden omringd.
Rond het jaar duizend wordt voor het eerst gewag gemaakt van dit kasteel toen het deel uitmaakte van het feodale bezit van een aristocratische familie uit de streek, die het kasteel plus de landerijen vijfhonderd jaar lang in bezit heeft gehad. Hierna is het landgoed eigendom geweest van talloze adellijke families, markiezen en graven, die het voortdurend hebben aangepast aan de toen heersende modes.
Het kasteel bezit nog zijn volledige fascinerende allure en verkeert in goede staat. Het is een echte vesting omringd door oude muren met kantelen 'alla guelfa' en een toren geconstrueerd op een vierkant fundament.
De woonoppervlakte is ongeveer 4000 m2 met enorme zalen gedecoreerd met fresco's en een privékapel waar men vroeger kerkdiensten hield.
Op de binnenplaats staat nog steeds een oude waterput die veertig meter diep is en met de geheime ondergrondse gangen in verbinding staat.
Het schitterende kasteel dat te koop is en onder toezicht van Monumentenzorg staat, is eveneens bekend vanwege zijn lange enologische traditie en produceert goede wijnen met het keurmerk DOC, IGT en IGP.
Bij het vastgoed bij Perugia horen ook drie rustieke huizen die gerenoveerd moeten worden, wat nog eens 1000 m2 extra woonoppervlakte betekent.
Technical Details Regio: Umbrië
Provincie: Perugia
Gemeente: Perugia

Type: kasteel

Woonoppervlakte: 5000 m2
Perceeloppervlakte: 200 hectare

Kasteel: 4000 m2
18 slaapkamers
19 badkamers
Met prachtig materiaal afgewerkt
Fresco's
Mooi uitzicht
Wijngaarden
Olijfboomgaarden
3 rustieke huizen: 1000 m2

Assisi 25 km - Spoleto 75 km - Spello 30 km - Florence 150 km - Rome 170 km - San Benedetto del Tronto 180 km Ref: 3694
Prijs: Op aanvraag

kastelen te koop

perugia
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Perugia

Perugia met haar vijf historische wijken ingesloten door Etruskische muren, is een van de prettigste steden van Italië en ligt zeer strategisch tussen de schitterende kunststeden Florence, Rome en Siena. Het overgrote deel van de cultuurhistorische bezienswaardigheden in Perugia dateert overigens uit de Middeleeuwen en de Renaissance.
Het onbetwistbare landmark van Perugia is de Fontana Maggiore uit de dertiende eeuw. Palazzo dei Priori met de indrukwekkende hoge toegangsdeur waarnaast de beroemde Griffioen en Leeuw staan, ook symbolen van de stad, is een andere interessante plek. 
In de provincie Perugia met haar prachtige oude stadjes staan fantastische luxe villa's en grote kastelen, die binnen de stadsmuren van Perugia zijn gebouwd maar ook buiten in het mooie landschap van Toscane.