Buitengewoon Mooie Villa Te Koop Bij Bologne | Lionard 

Buitengewoon mooie villa te koop bij Bologne

full screen
53 foto
In Emilia Romagna, vijftien kilometer buiten de stad Bologne, staat deze prachtige villa te koop die eind zeventiende eeuw is gebouwd.
Een suggestieve, geasfalteerde oprijlaan met langszij meer dan vijfhonderd cipressen die zich over de heuvel slingert waar het vastgoed zich bevindt, vormt de entree van deze elegante residentie. Vanaf de oprijlaan is een spectaculair weids uitzicht op het landschap met de omringende heuvels. Rondom de villa ligt een groot park van een hectare met hoge bomen en aromatische planten waardoor de privacy is beschermd; via de open galerij en een trap betreedt men het park waar rondom nog eens vijftien hectare landbouwgrond ligt.
De villa die te koop is, heeft een woonoppervlakte van 1123 m2 verdeeld over drie verdiepingen: begane grond, eerste en tweede verdieping en een basement dat de kelder is. De laatste belangrijke renovatie van het pand had plaats eind jaren zeventig van de afgelopen eeuw onder toezicht van een bekende architect en stedebouwkundige uit Bologna.
Op de begane grond is een grote loggia met arcades en gewelven en een vloer in 'veneziana', een vloer bestaande uit stukjes marmer in verschillende kleuren. De dubbele salon, de studio, de eetkamer en de keuken met elementen van metselwerk hebben allemaal vloeren in terracotta afkomstig uit Toscane. Vier goed functionerende open haarden verwarmen het woongedeelte met zijn vijf meter hoge plafonds met houten balken.
Het trappenhuis met de trap naar de eerste verdieping heeft plafonds met gewelven. De eerste verdieping is het slaapgedeelte met zes ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer.
De trap loopt helemaal naar boven naar de mansarde: een grote verdieping die een apart appartement is en bijzonder sfeervol en warm dankzij het prachtige grote houten dakgebint. 
Bij deze luxueuze villa horen eveneens vier aparte dependances die met groot gemak voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt.
Technical Details Regio: Emilia Bologne
Provincie: Bologne
Gemeente: Zola Predosa

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 1123 m2
Perceeloppervlakte: 16 hectare

3 verdiepingen
Wijnkelder
Zolderverdieping
Park: 1 hectare
4 dependances

Bologne 15 km - Ravenna 100 km - San Marino 145 km - Florence 115 km - La Spezia 200 km Ref: 3708
Prijs: 2.5M tot 5M

luxe villa

villa's emilia romagna
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Bologne

De regio Emilia Romagna met het prachtige Bologne als hoofdstad is een van vruchtbaarste en productiefste streken in Italië dankzij de invloed van de Adriatische Zee, die voor een mild klimaat zorgt.
Het contrast tussen de bergen en de zee in Emilia Romagna betekent voor bezoekers adembenemend mooie landschappen: een fantastische mix van kleuren en geuren van het natuurschoon, van een opgewekte manier van leven, muziek, film en kunst. Dus al met al is deze regio een lust voor het oog en een weldaad voor de geest.
Liefhebbers van strand en zee, zonaanbidders en al wie van vertier en uitgaan houden, kiezen voor de 'Riviera Romagnola', de kuststreek met het langste strand in heel Europa. Hier zijn allerlei sportfaciliteiten en andere soorten recreatiemogelijkheden.
In Rimini, Riccione, Cattolica zijn excellente toerististenaccommodaties; relax, heel veel vertier en uitgaan zijn voor honderd procent gegarandeerd.
Toeristen kunnen genieten van het natuurschoon van de Apennijnen, de steden Parma en Piacenza bezoeken of tochtjes te paard maken in de schitterende parken en natuurreservaten.
Er is ook een groot aanbod aan wellnessfaciliteiten vanwege de thermen, waarvan die van Salsomaggiore en Bagno di Romagna de bekendste zijn.
In deze streek met veel bezienswaardigheden en faciliteiten staan schitterende droomvilla's en exclusieve residenties.