Prachtige Historische Residentie In Veneto Te Koop | Lionard 

Prachtige historische residentie in Veneto te koop

full screen
46 foto
Magnifieke luxe villa uit de zeventiende eeuw te koop in de provincie Rovigo in Veneto.
De villa die compleet gerenoveerd is met volledig behoud van de oorspronkelijke stijl en historische elementen, heeft de buitengewoon fascinerende uitstraling van een historisch pand en is met alle eigentijds comfort toegerust.
Deze statige residentie telt twee verdiepingen plus een mansarde en de totale woonoppervlakte is meer dan 950 m2. Ook is er een tuin (834 m2) met een mooie fontein.
Een grote ontvangstsalon op de begane grond vormt de schakel tussen de belendende vertrekken: de ingang met de entreehal, de eetkamer, de keuken, de studio, de biljartzaal en twee badkamers. Op de tussengelegen verdieping is een onafhankelijk appartementje. 
De eerste verdieping kent de volgende indeling: een keuken, een grote salon, de voornaamste en enorm grote slaapkamer met bijbehorende badkamer en inloopgarderobe en nog een andere slaapkamer met een badkamer.
De tweede tussenverdieping bestaat uit een hal en een badkamer. Tenslotte is er nog een grote mansarde met een royale, centraal gelegen salon, twee slaapkamers, de laundry, een badkamer, een sauna met douche en de vliering.
Alle luxueus en exclusief ingerichte vertrekken zijn met prachtige materialen afgewerkt, zoals bijvoorbeeld parketvloeren of vloeren op de Venetiaanse manier gelegd, dus met kleine verschillend gekleurde stukjes marmer, en verder zijn er hoge caissonplafonds in een prachtige houtsoort.
Deze schitterende historische villa in de provincie Rovigo bevindt zich in een chique en historische residentiële zone en is makkelijk per auto te bereiken, want er is een dubbele garage en buiten een eigen parkeerplaats.
Technical Details Regio: Veneto
Provincie: Rovigo
Gemeente: Lendinara

Type: historische villa

Woonoppervlakte: 953 m2
Perceeloppervlakte: 834 m2

3 verdiepingen
7 slaapkamers
5 badkamers
Dubbele garage
Kelder

Rovigo 15 km - Venetië 90 km - Jesolo 125 km - Milaan 220 km - Bologne 85 km Ref: 3672
Prijs: 2.5M tot 5M

villa's in veneto

historische residentie
luxe huizen

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Rovigo

De stad Rovigo in Veneto ligt niet ver van de Adriatische Zee en op slechts 90 kilometer afstand van Venetië. In de Renaissance werd Rovigo door de aristocratische familie d'Este geregeerd, totdat de stad in 1482 onder het gezag van Venetië kwam. Later hoorde Rovigo bij Oostenrijk en stond onder het gezag van de koning. In de tweede helft van de negentiende eeuw werd Rovigo een Italiaanse stad en een van de rijkste steden in Veneto. De stad heeft een groots historisch en cultureel verleden.
De bijzondere natuur bij Rovigo is een van de mooiste landschappen in Italië; een groot gedeelte van het land is bestemd voor agrarische activiteit.
Zoals eigenlijk de hele regio Veneto staat ook de provincie Rovigo bekend om het grote aantal luxe villa's en historische residenties met een prachtige architectuur, die vooral in de zeventiende en achttiende eeuw zijn gebouwd.