Prachtig Agritoerisme Met Zwembad Te Koop Bij Siena | Lionard 

Prachtig agritoerisme met zwembad te koop bij Siena

full screen
43 foto
Bij San Gimignano, een schitterend en historisch zeer interessant stadje in de nabije omgeving van Siena, is dit karakteristieke Toscaanse huis, vroeger een molen, te koop.
Het vastgoed is deskundig verbouwd, zodat een comfortabele residentie is ontstaan met grote vertrekken die een ruimtelijk effect creëren en alle mogelijke comfort bieden. Dit Toscaanse huis is door adembenemend mooi natuurschoon omringd. Er is zeven hectare bos en 9000 m2 eigen terrein met een park en een tuin met een prachtig uitzicht op de oude middeleeuwse torens van San Gimignano
In de grote eigen tuin is een privézwembad met alle denkbare privacy. 
De residentie is in twee appartementen onderverdeeld, per verdieping is een appartement; het gezamenlijke woonoppervlak is 270 m2, de kelders zijn 150 m2 groot.
De begane grond is ingedeeld als volgt: een grote zitkamer en eetkamer met prachtige terracottavloeren, plafonds met houten balken en een open haard. Er is een moderne en goed uitgeruste keuken. Het slaapgedeelte bestaat uit een slaapkamer met twee aparte bedden, een tweepersoonsslaapkamer en twee badkamers.
Op de eerste verdieping is een andere tweepersoonsslaapkamer met een badkamer. Een wenteltrap voert naar de toren waar een slaapkamer met drie aparte bedden is.
Deze typisch Toscaanse residentie die bij Siena te koop is, is sfeervol en bevindt zich in een rustige omgeving. De gasten verblijven in een relaxte ambiance met de nodige privacy en de locatie is gunstig, want de grotere, historisch interessante steden in de regio zijn makkelijk te bereiken. 
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Siena
Gemeente: San Gimignano

Woonoppervlakte: 420 m2
Perceeloppervlakte: 7.9 hectare

2 verdiepingen
2 appartementen
Hooischuur
Park: 5000 m2
Tuin: 4000 m2
Bos: 7 hectare

Siena 36 km - Volterra 26 km - Florence 50 km - Grosseto 105 km - Arezzo 111 km - Pisa 68 km - Vliegveld Florence 58 km Ref: 3668
Prijs: € 2.000.000

luxe villa's

toscaans buitenhuis
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

San Gimignano

Het stadje San Gimignano in de provincie Siena, Toscane, is fascinerend vanwege zijn uiterst boeiende en interessante historie. In de Middeleeuwen werd San Gimignano een belangrijk stadje dankzij de ligging aan de Via Francigena, de pelgrimsweg die essentieel voor de communicatie was. Na in 1199 een autonome gemeente in Toscane te zijn geworden, voerde San Gimignano oorlog tegen de Bisschoppen van Volterra en naburige gemeentes om zijn vrijheid te verdedigen. In 1348 brak een grote pestepidemie uit waarbij vele inwoners van San Gimignano stierven en de stad aansluiting bij Florence moest zoeken.
De machtige torens van San Gimignano kwamen leeg te staan en stortten in of werden gesloopt ten behoeve van bouwmateriaal. Na eeuwenlang verwaarloosd en vergeten te zijn, ontdekte men de kunstschatten en schoonheid van het stadje, haar culturele waarde en oorspronkelijke agrarische identiteit, wat als resultaat heeft gehad dat San Gimignano nu op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.