Villa In De Bovenstad Bergamo Te Koop | Lionard 

Villa in de bovenstad Bergamo te koop

full screen
35 foto
Villa te koop boven op een heuvel met de suggestieve entourage van de Città AltaBergamo bovenstad, en met een prachtig uitzicht over het omringende landschap.
Het pand heeft een woonoppervlakte van ongeveer 700 m2, drie verdiepingen en rondom een groot park.
Op de begane grond van het vastgoed dat in Bergamo te koop is, is het woongedeelte: een zeer ruime en lichte salon verfraaid met een enorme antieke marmeren schouw, een eetkamer, een woonkamer en enkele facilitaire ruimtes.
De verdieping hierboven is het slaapgedeelte bestaande uit vijf slaapkamers waarvan twee masterslaapkamers annex badkamer.
In het basement is een grote taveerne met een open haard en alle mogelijke voorzieningen; van hieruit is ook toegang tot een grote patio met een prachtig weids uitzicht op de stad Bergamo.
Het interieur van de villa is mooi afgewerkt met eerste klas materiaal en ingericht met meubilair van goede kwaliteit.
Bij de villa ligt een groot park met veel bomen en aromatische kruidenplanten en struiken, zodat dit een ideale plek is om in de buitenlucht te relaxen met een goed boek bij de hand.
Het vastgoed dat zich in een zeer exclusieve en gewilde zone van Bergamo bevindt, is eveneens ideaal om snel andere grote, belangrijke steden in Lombardije te bereiken.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo
Zone: Bergamo Città Alta (Bergamo bovenstad)

Woonoppervlakte: 700 m2
Perceeloppervlakte: 4000 m2

3 verdiepingen
5 slaapkamers
6 badkamers
Park
Patio
Weids uitzicht over het omringende landschap

Brescia 50 km - Milaan 60 km - Como 90 km - Gardameer 90 km - Vliegveld Bergamo Orio al Serio 6 km Ref: 3679
Prijs: 2.5M tot 5M

bovenstad bergamo

villa heuvels bovenstad bergamo
villa in bergamo bovenstad te koop

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Bergamo

Bergamo, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, bestaat eigenlijk uit twee stedelijke agglomeraties: "Città Alta", de hoge ommuurde bovenstad die boven "Città Bassa" uittorent, de benedenstad met ook veel historische plekjes maar moderner door de urbanisering in de afgelopen decennia. Bergamo wordt ook "Città dei Mille" genoemd, omdat veel inwoners van deze stad meededen aan de tocht onder leiding van Giuseppe Garibaldi in de periode van het Risorgimento, de eenwording van Italië.
In Bergamo zijn veel monumenten en andere bezienswaardigheden die jaarlijks duizenden toeristen trekken; om er enkele te noemen: Piazza Vecchia, de kathedraal Santa Maria Maggiore, Palazzo della Ragione en de antieke stadsmuren die de inwoners vroeger tegen vijandelijke aanvallen moesten beschermen.