Magnifieke Luxe Villa Bij Lucca Te Koop | Lionard 

Magnifieke luxe villa bij Lucca te koop

full screen
55 foto
Fantastisch mooie luxe villa te koop in het prachtige wat vlakke landschap van de provincie Lucca.
Het vastgoed bestaat uit de voorname villa met een woonoppervlak van ongeveer 400 m2. Hierbij hoort het grote park (6000 m2) rondom de residentie dat op de zogeheten Engelse manier is ontworpen en waar een prachtig zwembad is aangelegd.
Deze luxe residentie telt vier verdiepingen. In het basement zijn een royale taveerne, facilitaire vertrekken en een badkamer. Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte met een keuken annex zitkamer, een salon en een badkamer.
De lichte vertrekken zijn uiterst comfortabel en sfeervol en perfect om de eigen gasten te ontvangen. Aan de tuinkant ter hoogte van de begane is een enorme open veranda waar plaats is om te eten en in de schaduw te relaxen.
De eerste verdieping is het slaapgedeelte met drie slaapkamers en een studio. Op de tweede en hoogste verdieping is ten slotte een grote bergruimte.
De prachtige afwerking van de villa verhoogt aanzienlijk de waarde en bekoring van deze residentie. De vloeren zijn in terracotta, de plafonds hebben houten balken en veel afwerkingsdetails zijn typisch Toscaans.
Naast de residentie staat een mooie dependance die als serre ter overwintering van grote citroenplanten dient, de 'limonaia', en aan de achterzijde is een houtopslagplaats.
Bij deze villa die in Capannori te koop is, zijn comfortabele overdekte parkeerplaatsen.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Gemeente: Capannori

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 400 m2
Perceeloppervlakte: 6000 m2

4 verdiepingen
Dependance
Houtopslagplaats
Zwembad
Overdekte parkeerruimte

Pisa 30 km - Florence 80 km - Lucca 10 km - Forte dei Marmi 20 km - Thermen 20 km - Vliegveld Pisa 30 km Ref: 3647
Prijs: Tot 2.5M

villa bij lucca

villa's in toscane
lionard

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Lucca

Deze elegante luxe villa staat in Toscane, vlak bij Lucca, een heel aantrekkelijke stad met een rijke, maar ook omstreden historie: volgens sommige historici was deze stad oorspronkelijk een nederzetting van de Liguriërs, volgens andere historici heeft de stad haar belangrijkheid te danken aan de Etrusken.
Nog steeds zijn in Lucca veel van de typische overblijfselen uit lang vervlogen tijden, zoal het amfitheater, het forum, de romaanse kerken.
In Lucca is prachtig luxueus vastgoed te koop: er zijn veel luxe villa's en exclusieve historische panden. Eeuwen geleden werd de stad veroverd door de Goten, vervolgens door de Byzantijnen en tenslotte werd het een van de belangrijkste steden in het rijk van de Longobarden. In de daarop volgende periodes werd de stad door verschillende machthebbers geregeerd. Zeker is, dat Lucca in de Middeleeuwen een uiterst invloedrijke stad was waarvan de grootsheid ook nu nog heel herkenbaar is.