Luxe Hotel Te Koop In Valdichiana | Lionard 

Luxe hotel te koop in Valdichiana

full screen
58 foto
Luxe hotel in de lieflijk glooiende heuvels van Valdichiana te koop op een zonnige locatie met een mooi uitzicht.
Dit is historisch vastgoed - in het verleden was het namelijk een oud buitenhuis - dat deskundig is gerenoveerd en omgetoverd tot een uiterst comfortabele toeistenaccommodatie met een wellnesscenter en een zwembad. 
Het hotel met een woonoppervlakte van 800 m2 beschikt over acht elegante suites, die zeer ruim en comfortabel zijn en met zorg in een geraffineerd klassieke stijl zijn gemeubileerd. Elke suite bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met een badkamer en een afzonderlijke eigen zitkamer.
Het wellnesscenter is perfect en heeft een sauna, Turks bad en Jacuzzi's om de gasten momenten van volledige ontspanning te bieden.
Rondom het complex zijn mooie Italiaanse tuinen aangelegd en er is een prachtig zwembad met daaromheen een ruimte om ontvangsten te organiseren die om een suggestieve, bijzondere entourage vragen. Het weelderig beplante park van de villa is 2500 m2 groot en het eigen terrein bij het hotel dat te koop is, is ongeveer een hectare groot.
Dit schitterende hotel bevindt zich dicht bij interessante andere steden in Toscane en is daarom een fantastische investering voor wie zijn hart aan deze regio heeft verpand.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Siena
Zone: Valdichiana

Type: luxe hotel

Woonoppervlakte: 800 m2
Perceeloppervlakte: 10.740 m2

8 suites
Bijgebouwen: 2500 m2
Restaurant
Welnesscenter
Zwembad
Italiaanse tuin

Siena 60 km - Arezzo 50 km - Florence 110 km - Livorno 190 km - Grosseto 90 km Ref: 3006
Prijs: 2.5M tot 5M

hotel te koop

siena villa's
lionard luxury real estate

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Valdichiana

Siena in hartje Toscane is een van de bekendste en geliefdste bestemmingen in deze regio. Behalve dat deze stad beroemd is vanwege haar enorme cultuurhistorische, landschappelijke en artistieke patrimonium, is zij ook alom bekend vanwege de Palio, de historische paardenwedloop op het suggestieve Piazza del Campo. Het historische centrum van Siena is in 1995 op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. Er zijn veel interessante kerken en kloosters, maar er is ook veel burgerlijke architectuur. Landhuizen, rustieke boerenhoeves, luxe villa's en historische residenties zijn er te kust en te keur in de landschappelijke omgeving van Siena, maar ook in het stadscentrum en de naburige stadjes in dit deel van Chianti. Dit zijn ideale locaties waar hartelijkheid en luxe hand in hand gaan. Deze zones zijn werkelijk perfect voor wie prijs stelt op luxe en schoonheid, maar ook de rust en kalmte van deze streek weet te waarderen.