Historische Villa Te Koop In Friuli Venezia Giulia | Lionard 

Historische villa te koop in Friuli Venezia Giulia

full screen
57 foto
In de provincie Udine in Friuli is dit vijftiende-eeuwse historische vastgoed te koop in de mooie landschappelijke entourage van het oostelijke heuvelgebied in Friuli, de 'Colli Orientali', en de bergketen de Karnische Alpen.
Het complex bestaat uit vier geheel gerestaureerde onafhankelijke panden die als een middeleeuwse vesting rond een binnenplaats zijn gegroepeerd en van aanzienlijk historisch belang zijn. Alle vier de panden zijn voor bewoning bestemd.
De voornaamste residentie, 580 m2, heeft drie verdiepingen met op de eerste verdieping plafonds met gewelven en op de tweede verdieping houten caissonplafonds. In dit pand zijn de originele overblijfselen geconserveerd die tijdens het restaureren zijn gevonden en ook de karakteristieke soorten steen, bakstenen en houten onderdelen die in de vijftiende eeuw bij het bouwen zijn gebruikt.
Vlak bij de ommuring staat de toren die ter verdediging in de vijftiende eeuw is gebouwd. In de toren die in drie verdiepingen is onderverdeeld, is nog het oorspronkelijke pleisterwerk aanwezig en aan de buitenkant zijn de originele sierstroken te zien.
Een andere onafhankelijke residentie telt twee verdiepingen met een totale woonoppervlakte van 200 m2. Op de begane grond is het woongedeelte en op de verdieping hierboven het slaapgedeelte.
Dan is er tot slot nog een ander pand waar een appartement van 120 m2 is, plus een garage, opslagruimtes en facilitaire vertrekken.
Om en in dit piepkleine gehuchtje zijn tuinen en binnenplaatsen, samen ongeveer 4000 m2, met daarbij 30 hectare biologische bewerkte landbouwgrond en tien hectare bos.
Alle landbouwgrond en het bos ligt aaneengesloten in de exclusieve zone met de wijngaarden 'DOC Colli Orientali del Friuli' waar exquise wijnen als de Pinot Grigio, Sauvignon en de beroemde Procecco worden geproduceerd.
Het vastgoed dat te koop wordt aangeboden, is momenteel een privéresidentie, maar alle noodzakelijke voorwaarden zijn aanwezig om het tot een toeristenaccommodatie met sportfaciliteiten te transformeren.
Technical Details Regio: Friuli Venezia Giulia
Provincie: Udine

Woonoppervlakte: 1080 m2
Perceeloppervlakte: 4000 m2 
Terrein: 40 hectare

31 vertrekken
10 badkamers
Tuin
Binnenplaatsen
Terrein
Dependances

Udine 7 km - Venezië 130 km - Triëst 80 km - Cortina d'Ampezzo 155 km - Villach 120 km Ref: 3392
Prijs: Op aanvraag

villa bij udine, villa te koop friuli

historisch complex te koop bij udine
complex te koop in friuli venezia giulia

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Udine

Udine, de hoofdstad van de regio Friuli Venezia Giulia, ligt op een hoogvlakte en is door twee riviertjes omringd.
In de provincie Udine zijn mooie, levendige stadjes met middeleeuwse pleinen en stadspaleizen uit de Gotiek en de Renaissance.
De boeiende en veelbewogen geschiedenis van dit Italiaanse grondgebied dat ooit tot het Habsburgse Rijk behoorde, betekent dat deze regio nu een interessante getuigenis is van de Mitteleuropese cultuur.
Hier staan de beroemde Venetiaanse villa's, maar ook andere historische panden, luxe huizen en residenties om van te dromen. Dergelijk exclusief vastgoed dat aan alle wensen kan voldoen, is voor handen voor wie in deze fantastische Italiaanse regio zou willen wonen of er zijn vakantie wil doorbrengen.