Historische Residentie Te Koop In Veneto | Lionard 

Historische residentie te koop in Veneto

full screen
43 foto
Het stadje Conegliano in Veneto ligt een uitgestrekt heuvelgebied met talrijke middeleeuwse kastelen, historische residenties, abdijen en oude gehuchtjes. In Conegliano, beroemd vanwege de Prosecco die hier geproduceerd wordt, bevindt zich deze prachtige residentie in de vesting van een oud kasteel.
Het vastgoed met een totale woonoppervlakte van ongeveer 1000 m2 bestaat uit de voorname villa, het kasteel met de middeleeuwse toren en een dependance voor de huisbewaarder.
De hoofdvilla, een mooi voorbeeld van een uitgebalanceerde klassieke bouwstijl, is in de achttiende eeuw gebouwd en aan het eind van de jaren zestig van de twintigste eeuw gerenoveerd.
Het pand heeft een souterrain plus drie verdiepingen boven de grond en een klassieke duiventil, de 'colombaia', in het hoogste deel van de toren waar nu een studio is gerealiseerd van waar een weids uitzicht over het landschap is. Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte en op de bovenverdiepingen het slaapgedeelte met twee suites met een balkon en terras en nog eens drie slaapkamers.
Naast de villa staat het oudste gedeelte van het vastgoed dat deel uitmaakte van de oorspronkelijke vesting uit de elfde eeuw, met daarbij de toren die de uitkijkpost was en een van de stadspoorten in de gaten hield.
Een van de grootste pluspunten van dit vastgoed is het eigen park van 4700 m2 waar een mooi zwembad is aangelegd. Het pand verkeert in optimale staat en dankzij de antieke ommuring is er honderd procent privacy. 

Technical Details Regio: Veneto
Provincie: Treviso
Gemeente: Conegliano

Woonoppervlakte: 1000 m2
Perceeloppervlakte: 4700 m2

5 slaapkamers
Torentje
Voorname villa
Kasteel
Dependance
Park
Zwembad

Treviso 30 km - Venetië 60 km - Caorle 65 km - Triëst 145 km Ref: 3537
Prijs: € 4.100.000

kasteel te koop treviso

kasteel te koop in veneto
kastelen te koop, villa te koop treviso. villa te koop conegliano

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Treviso

Treviso is een stad op het vlakke land in de regio Veneto met zijn vele grote en kleine rivieren, waardoor het klimaat in deze streek gematigd is. Treviso heeft een lange traditie van kerken en kloosters; mooie voorbeelden daarvan zijn in de stad te vinden, met name de kerken San Francesco, San Nicolò, San Martino Urbano en natuurlijk de Dom. Van de historische stadspaleizen die getuigen dat de maatschappelijke orde en dus ook de bouwstijl veranderd was, zijn de bekendste Ca' dei Carraresi, Ca' da Noal, Ca' da Robegan, Ca' Spineda, Palazzo Dolfin en Palazzo Bomben.
Het historische en cultureel levendige centrum van de stad is Piazza dei Signori met Palazzo dei Trecento en de Loggia dei Cavallieri is het symbool van de vroegere politieke en sociale macht.
In de landelijke omgeving van Treviso en in de naburige steden staan veel luxe voorname residenties en historische villa's die in de periode van de zeventiende -  negentiende eeuw zijn gebouwd en een artistiek en architectonisch patrimonium van onschatbare waarde vormen.