Dakappartement Met Een Prachtig Uitzicht Te Koop In Como | Lionard 

Dakappartement met een prachtig uitzicht te koop in Como

full screen
35 foto
Schitterend dakappartement te koop in Como, op een exclusieve plek met een onbetaalbaar mooi uitzicht over het meer.
Het dakappartement is over twee verdiepingen verspreid waarvan een de mansarde is. De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 460 m2.
Op de benedenverdieping is een grote en lichte salon waar men van een fantastisch mooi uitzicht over het meer en het omringende landschap kan genieten; voorts zijn er een woonkeuken, drie slaapkamers, vier badkamers en enkele facilitaire vertrekken. Boven deze verdieping ligt de mansarde die met de trap of de inpandige lift te bereiken is. Op deze grote mansarde zijn momenteel verschillende kantoren en een relaxzone met een fitnessruimte, een wellnessruimte en een filmzaal.
De vertrekken zijn erg licht en met oog voor het detail ingericht waarbij de materiaalkeuze en de elegante meubilering van uitstekende kwaliteit de waarde van dit vastgoed accentueren.
Bij het vastgoed horen twee eigen parkeerplaatsen en voor liefhebbers van varen over het meer is het ook mogelijk twee aanlegplaatsen voor de boot erbij te kopen.
Dit luxe vastgoed op een unieke plek is dé oplossing voor al diegenen die van Como en van het meer houden en dolgraag van de magische atmosfeer van een van de exclusiefste ambiances in Italië willen genieten.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Como
Gemeente: Como

Type: dakappartement

Woonoppervlakte: 460 m2

2 verdiepingen
3 slaapkamers
4 badkamers
Groot balkon
Uitzicht over het meer
2 parkeerplaatsen

Lecco 30 km - Milaan 56 km - Varese 34 km - Lugano 38 km - Golfclub Monticello 18 km - Wellnesscenter 13 km - Vliegveld Malpensa Milaan 65 km Ref: 3574
Prijs: Op aanvraag

dakappartement te koop in como

dakappartement met uitzicht over het meer
dakappartement aan het Comomeer

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Como

Het Comomeer en omgeving is een zeer geliefde en wereldwijd bekende locatie vanwege de droomhuizen en luxe villa's die hier staan. Het Comomeer is bovenal een van de suggestiefste landschappen ter wereld, waardoor in het verleden illustere dichters en schrijvers, Alessandro Manzoni, Stendhal, George Gordon Byron om enkele namen te noemen, zich hebben laten inspireren. Nu is deze zone voor de internationale jet set een gewilde plek om te wonen. De idyllische omgeving biedt vertier, ontspanning en interessante culturele bezienswaardigheden. De stad Como met het meer is niet alleen een ideale locatie om heerlijke vakanties door te brengen, maar is ook zeker een geweldige opportuniteit om in exclusief vastgoed te investeren om er zelf te wonen en te genieten van de bijzonder exclusieve entourage van deze schitterende stad.