Schitterend Toscaans Landgoed Te Koop Omgeving Siena | Lionard 

Schitterend Toscaans landgoed te koop omgeving Siena

full screen full screen video
71 foto
Oogverblindend karakteristiek Toscaans landhuis te koop boven op een heuvel en met een weids uitzicht over het landschap.
De residentie kijkt uit op de meest pittoreske plekjes in de vallei 'Valdichiana'. Het uitzicht op de historische dorpjes beneden in de vallei en op het weelderige natuurschoon in deze streek is prachtig.
Het landgoed bestaat uit 50 hectare landerijen en twee landhuizen in ruw steen, die tot in de puntjes zijn gerenoveerd. De gezamenlijke woonoppervlakte is ongeveer 600 m2 en er zijn in totaal acht slaapkamers en zes badkamers.
Het interieur is helemaal in de typisch Toscaanse rustieke stijl ingericht en de afwerking is geheel in lijn met de Toscaanse huizen op het land waar vooral hout, steen en terracotta als materiaal wordt gebruikt.
Bij elk van beide panden is een zwembad, een ouderwetse houtoven, een barbecue en overdekte parkeerruimte. Het meer moderne zwembad is op een groot zonovergoten grasveld aangelegd. Het andere zwembad dat grilliger van vorm is en met mooie watervalletjes is verfraaid, kijkt uit op het omringende natuurschoon en harmonieert daar op volmaakte wijze mee. Veel cipressen vormen een prachtige omlijsting van de twee panden en markeren de toegangsweg naar de villa.
Bij het enorme vastgoed dat bij Siena te koop is, horen ook twee andere panden en een mooie aangelegde vijver.
Technical Details Regio: Toscane
Provincie: Siena
Gemeente: Torrita di Siena

Type: luxe Toscaans landhuis

Woonoppervlakte: 600 m2
Perceeloppervlakte: 50 hectare

2 villa's
2 bijbehorende andere panden
8 slaapkamers
6 badkamers
2 zwembaden
Overdekte parkeerplaatsen

Siena 60 km - Arezzo 50 km - Florence 110 km - Livorno 190 km - Grosseto 90 km Ref: 3415
Prijs: 5M tot 10M

villa te koop

toscaans landhuis
agritoerisme siena

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Torrita di Siena

Siena in hartje Toscane is een van de bekendste en geliefdste bestemmingen in deze regio. Behalve dat deze stad beroemd is vanwege haar enorme cultuurhistorische, landschappelijke en artistieke patrimonium, is zij ook alom bekend vanwege de Palio, de historische paardenwedloop op het suggestieve Piazza del Campo. Het historische centrum van Siena is in 1995 op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. Er zijn veel interessante kerken en kloosters, maar er is ook veel burgerlijke architectuur. Landhuizen, rustieke boerenhoeves, luxe villa's en historische residenties zijn er te kust en te keur in de landschappelijke omgeving van Siena, maar ook in het stadscentrum en de naburige stadjes in dit deel van Chianti. Dit zijn ideale locaties waar hartelijkheid en luxe hand in hand gaan. Deze zones zijn werkelijk perfect voor wie prijs stelt op luxe en schoonheid, maar ook de rust en kalmte van deze streek weet te waarderen.