Kasteel Uit De Zestiende Eeuw Te Koop Bij Pavia | Lionard 

Kasteel uit de zestiende eeuw te koop bij Pavia

full screen
47 foto
Prachtig kasteel in de provincie Pavia te koop, gebouwd in het jaar 1534.
Oorspronkelijk was dit vastgoed een klooster. Later werd het kasteel eigendom van een familie die tot op de dag van vandaag de eigenaar ervan is. Met grote zorgvuldigheid heeft deze familie diverse renovaties en restauratiewerkzaamheden van het vastgoed laten uitvoeren.
Het complex bestaat uit drie afzonderlijke panden met twee verdiepingen en een totale woonoppervlakte van 4000 m2; een enorm park van 4.5 hectare omringd het geheel, dat zodoende een perfecte locatie is om allerlei evenementen te organiseren.
De panden zijn rondom twee hoven gebouwd: de eigenlijke villa met de traditionele plattegrond in de vorm van een hoefijzer is rondom het eerste hof gebouwd, stallen en opslagplaatsen ten behoeve van de landbouwactiviteiten staan rondom het tweede hof.
De interieurs van dit prachtige historische vastgoed dat te koop is, verkeren na zorgvuldig te zijn gerenoveerd en gerestaureerd in perfecte staat. De ruime vertrekken zijn elegant en zeer verfijnd, wat typerend is voor een prestigieuze historische residentie op niveau: schitterende antieke afwerkingsdetails, prachtige vloeren, rijkelijk gedecoreerde wanden, bijzonder mooie caissonplafonds en antiek meubilair.
Dit vastgoed biedt goede woonmogelijkheden gezien de drie afzonderlijke panden, maar kan ook een comfortabele toeristenaccommodatie worden, gezien het uitgestrekte eigen terrein en de stille, rustige en exclusieve locatie.
Technical Details Regio: Lombardije
Provincie: Pavia

Woonoppervlakte: 4000 m2
Perceeloppervlakte: 4.5 hectare

3 panden
Ontvangstzalen
Fresco's
Park
Paardenstallen

Pavia 28 km - Milaan 65 km - Reggio Emilia 120 km - Genua 140 km - Comomeer 135 km Ref: 3402
Prijs: € 6.000.000

kasteel te koop provincie pavia

kasteel bij pavia
kasteel pavia porto morone

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Pavia

Pavia, de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Lombardije, was in het verleden ook hoofdstad van het rijk van de Longobarden. De antieke wortels en indrukwekkende geschiedenis van Pavia hebben een zeer belangwekkend artistiek en cultureel erfgoed nagelaten.
De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn het museum in het kasteel Visconteo, San Pietro in Ciel d'Oro, de Dom, de Pinacoteca Malaspina en de beroemde Ponte Coperto (Overdekte Brug) over de rivier Ticino.
Een paar kilometer buiten de stad staat de Certosa di Pavia, een historisch gebouwencomplex dat een klooster en bedevaartplaats is. Pavia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie waar voornamelijk landbouw wordt beoefend: er zijn veel wijngaarden, graanakkers en rijstvelden en er is weinig industrie in deze provincie. De universiteit van Pavia dateert uit de Middeleeuwen en staat in heel Europa als zeer goed bekend. Het feit dat de hoofdstad van Lombardije, Milaan met haar interessante historie en belangrijke kerkelijke, wereldlijke en militaire architectuur, niet ver van Pavia ligt, betekent dat ook de locatie van dit luxe vastgoed enorm interessant is.