Prachtige Villa Aan Zee Bij Porto Cervo | Lionard 

Prachtige villa aan zee bij Porto Cervo

full screen
54 foto
Op Sardinië luxe villa op een exclusieve plek op een van de mooiste heuvels met uitzicht op zee en Porto Cervo te koop. 
Deze schitterende residentie, woonoppervlakte ongeveer 800 m2, is op meerdere terreinhoogtes gebouwd, telt negen slaapkamers en acht badkamers plus een licht, charmant woongedeelte met uitzicht op de omgeving.
Een groot, overdekt terras op een plek iets hoger dan het zwembad is heel mooi met outdoor banken en stoelen ingericht om heerlijk buiten te genieten in een frisse en schaduwrijke zone waar men ook kan lunchen en dineren met uitzicht op de Middellandse Zee.
Het interieur van de villa is op een frisse, stijlvolle manier gemeubileerd in kleuren die naar de natuur van deze maritieme omgeving verwijzen.
Rondom deze bijzonder mooie residentie ligt een grote tuin waar tussen het groen een fantastisch, onregelmatig vormgegeven zwembad is aangelegd waar men met het summum aan privacy van een adembenemend mooi uitzicht op de kust kan genieten.
Het eiland Sardinië, wereldwijd beroemd vanwege de prachtige kusten en het kristalheldere water van de Middellandse Zee, is een bekende trekpleister voor de elite. Geheel omgeven door het mediterraanse natuurschoon biedt dit droomhuis in Porto Cervo het maximum aan comfort om te kunnen genieten van al het moois in deze regio.
Technical Details Regio: Sardinië
Provincie: Sassari
Gemeente: Arzachena

Type: luxe villa

Woonoppervlakte: 800 m2
Perceeloppervlakte: 1800 m2

9 slaapkamers
8 badkamers
Zwembad
Terrassen
Uitzicht op zee

Porto Rotondo 20 km - Santa Teresa di Gallura 45 km - Golfo Aranci 25 km - Nationaal Park van de eilandengroep Maddalena - Olbia 25 km Ref: 3416
Prijs: Boven 10M

villa's op sardinië

luxe villa's te koop op sardinië
villa te koop op sardinië

Contact

Om beter aan uw behoeften te kunne voldoen, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen met vermelding van de taal waarin u antwoord wilt ontvangen. Wij zullen zo u spoedig mogelijk antwoorden.

Naam *
Achternaam *
E-mail*
Telefoon*
Unternehmen
Taal*
Land *
Bericht *
Privacy *
Ik ga akkoord met de voorwaarden van decreet nr. 196/03.

Telefoon: +39 055 0548100

Porto Cervo

Het welbekende plaatsje Porto Cervo op Sardinië ligt in het noordoosten van het eiland, aan de prachtige Costa Smeralda.
Het stadje is opnieuw tot leven gekomen in de jaren zestig van de afgelopen eeuw dankzij prins Karim Aga Khan IV, die dol op deze kustzone was; hij kocht het aan en maakte er een zeer exclusieve trekpleister van voor een internationaal toeristenpubliek, voor talrijke personen uit de jet set en met fantastische droomhuizen.
In het centrum van Porto Cervo is de beroemde 'Piazzetta', een bekend pleintje om elkaar 's avonds te ontmoeten. Hier zijn boutiques met de meest exclusieve merken en suggestieve smalle straatjes die karakteristiek voor de zone Gallura zijn; in de buitenwijken en aan zee staan magnifieke luxe villa's en excellente restaurants waar het nachtleven zich afspeelt.
Er is een moderne en goed geoutilleerde haven die druk bezocht wordt door alle type boten van een internationale, rijke clientèle; zo kan de golfclub en zeilclub ook rekenen op een internationaal publiek. De prachtige stranden van Porto Cervo en de nabije omgeving zijn echter voor iedereen die deze zone bezoekt een unieke ervaring.